Mark Rothko Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Raša se vraća, Volden odličan, Jare briljira. Najbolji asistenti su nam visoki igrači Janković (7) i Novica (5), ali zato Volden 5 skokova. Trifa baš lepo koristi vreme na parketu, bilo bi baš glupo da je gubio vreme u Megi. Malo smetaju Trinkijeve ol star izmene po 3-4 igrača odjednom kroz celu utakmicu.
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 22 minutes ago, Mark Rothko said: Malo smetaju Trinkijeve ol star izmene po 3-4 igrača odjednom kroz celu utakmicu. ne mislim da smetaju. dobro, za sad, trinky drži ritam utakmice pogotovu na ovakvim utakmicama sad unis
*edited by mod Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Kada igramo sa Uniksom? Sent from my H3213 using Tapatalk
Kreator Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 jaramaz walden paige gordić imamo odličnu spoljnu liniju za finiš evrokupa. i u odbrani i u napadu. trifa lepo iskoristio svoje minute. on i tomas sasvim korektno pokrili nedostatak trojke, odnosno zagorca.
Kreator Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 šta kažu kladionice? ko je sada prvi favorit za osvajanje EC ?
Mark Rothko Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Trinki je pre 6 godina bio trener Uniksa. Te sezone doveo ih je u finale Evrokupa gde je izgubio od Valensije i bio proglašen za najboljeg trenera tog takmičenja. U svim statističkim kategorijama smo bolji osim u šutu za 3 i slobodnim, ali tu smo katastrofa u svim takmičenjima. Prvi smo u EC po broju skokova ukupno, Rusi su tu baš loši i to može da bude prevaga. Sve u svemu, pregazićemo ih ko plitak potok.
goofs Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Mučeni Djordje Gagić na izbornoj listi SNSa. Malo mi ga sad i žao, lik nema dve sive ćelije izgleda.
SNARC Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 15 minutes ago, goofs said: Mučeni Djordje Gagić na izbornoj listi SNSa. Malo mi ga sad i žao, lik nema dve sive ćelije izgleda. Ovo je bilo jasno jos pre skoro deceniju. Mene vise zalosti Moma Jakovljevic..
napadaj Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 I meni je to najveće razočaranje među osobama sa spiska.
copkillah Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 35 minutes ago, SNARC said: Mene vise zalosti Moma Jakovljevic.. Taj je govnar oduvek
Nikodije Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 (edited) kako ide dalje kostur, na koga idete u polufinalu? sad tek gledam statistiku, janker 11 koseva, 7 asista i 6 skokova... jbt kako Edited March 5, 2020 by Nikodije
BWA Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 22 minutes ago, Nikodije said: kako ide dalje kostur, na koga idete u polufinalu? sad tek gledam statistiku, janker 11 koseva, 7 asista i 6 skokova... jbt kako na tofas ili promiteas u eventualnom polufinalu.
ZokiAsov Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 (edited) I stoprocentan sut Jankera za tri, molicu. AKo izbacimo neugodne Ruse, Idemo na pobednika tofas-promiteas Edited March 5, 2020 by ZokiAsov
Recommended Posts