Tresko Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 Nerealno kakav je magarac ovaj Janković. Čovek serijski promašuje zicere sa 2cm.
Jimmy Kowalski Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 30 minutes ago, BWA said: letimo, letimo Ni neugodna gostovanja nisu sto su nekad bila. Nikad gora ABA..
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 (edited) 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nikad gora ABA.. šta znam, načelno se ne bih složio. kvalitet je izjednačeniji, evo posednja tri kola su nikad zanimljivija Edited February 29, 2020 by kud u maglu Simoviću
BWA Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 zajebava se dzimi, nego smo se mi odvikli od ovako laganih pobjeda. sa krkom u novom mestu smo se mucili i u zlatno doba, cesto i gubili. ova ekipa ima stabilnost i kontinuitet u igri. minimalno osciliramo, kako iz meca u mec, tako i tokom same utakmice.
April Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 minimalno osciliramoImali su nas Romi i Olimpija posle padova u zadnjoj četvrtiniDa li ćemo se tako izvlačiti u POSent from fav toy
bradilko Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 5 minutes ago, April said: Imali su nas Romi i Olimpija posle padova u zadnjoj četvrtini Da li ćemo se tako izvlačiti u PO Sent from fav toy sa prvima uvek tesko a ove druge smo imali posle neke bitne utakmice. mozda virtus ili darusa?
BWA Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 da. protiv virtusa smo igrali 2 ili 3 dana prije. dobro, zvezda ima bolje individualce od nas. tu ne mozemo ocekivati lagan posao. ali zato rutiniramo slabije od sebe, sto je vrlo bitno. svaki kiks u aba se skupo placa , a mi ih nismo imali mnogo, ako smo ih uopste imali. dovoljno je da izgubis jednu utakmicu od slabijeg, pa da dodjes u poziciju da izgubis prednost domaceg terena u po, a vidjeli smo prosle sezone koliko je to bitan faktor.
BWA Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 veceras ocekujem laganu i sigurnu pobjedu. vidjecemo na koga cemo otici u 1/4 finalu. veceras igraju i monako uniks bez publike, mi idemo na porazenog iz tog duela.
Recommended Posts