Jump to content

KK Partizan 19/20

Featured Replies

• Author
57 minutes ago, BlackGeorge said:

A dve bočice hašišovog ulja?

Dve litre... :D

• Replies 4.8k
  • Views 397.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Mora da je Ostoja spremio pozamasan ugovor, pa resio covek da proslavi onako ljudski kako dolikuje takvom jednom dogadjaju.

3 hours ago, BlackGeorge said:

A dve bočice hašišovog ulja?

To mu je za kosu. Da bude nappy

podrška crnom bratu, svi znamo da su mu kerovi to sigurno  napakovali! ACAB! ACAB! FREE™ FOR THOMAS

Ne znam sta vam nije jasno?

Lekove mu prepisao doktor zbog nesanice, a marihuana nije droga

Hemija najavljuje dobru sezonu

Starim stazama slave!

Najbitnije je da bude dobra hemija u svlačionici :fantom: 

18 minutes ago, Filozof manijak said:

Najbitnije je da bude dobra hemija u svlačionici :fantom: 

:laugh:

10 hours ago, Giggsy said:

Ne znam sta vam nije jasno?

Lekove mu prepisao doktor zbog nesanice, a marihuana nije droga

Nije mi jasno kakav je to covek koji ni napusen ne moze da spava, pa mu trebaju jos i lekovi?

bratungica potpisao ugovor, kupio nov auto...i red nalaže da se malo počasti. 

Kolko nemate pojma. Ti lekovi su za razbuđivanje, a posle akcije malo ulja za miran san.

Edited by Heaviside

1 hour ago, omiljeni said:

bratungica potpisao ugovor, kupio nov auto...i red nalaže da se malo počasti. 

SIrotinja, vutra i ekseri, da je potpisao za zvezdu nasli bi mu koks. 

i pazario bi bmw umesto kia

majbah

KLAUZULA ZA RAŠON TOMASA - Sto se tice trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je ucinilo prekrsaj. Tomas je platio prekrsajnu kaznu i danas je slobodan gradjanin, koji moze da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi cemo u skladu sa nasim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuca stvar, a dok je igrac pod ugovorom KK Partizan ce imati izlaz iz ugovora bez stete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogresno vreme na pogresnom mestu, takodje verujemo da ce svojim zalaganjem na parketu opravdati tu cast sto ce nositi dres Partizana - odgovorio nam je predsednik KK PARTIZAN, Ostoja Mijailović na pitanje ZONE PRESS i Blic Sporra o " slučuju Tomas".

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout