August 1, 20195 yr Author 57 minutes ago, BlackGeorge said: A dve bočice hašišovog ulja? Dve litre...
August 1, 20195 yr Mora da je Ostoja spremio pozamasan ugovor, pa resio covek da proslavi onako ljudski kako dolikuje takvom jednom dogadjaju.
August 1, 20195 yr 3 hours ago, BlackGeorge said: A dve bočice hašišovog ulja? To mu je za kosu. Da bude nappy
August 1, 20195 yr podrška crnom bratu, svi znamo da su mu kerovi to sigurno napakovali! ACAB! ACAB! FREE™ FOR THOMAS
August 2, 20195 yr Ne znam sta vam nije jasno? Lekove mu prepisao doktor zbog nesanice, a marihuana nije droga
August 2, 20195 yr 18 minutes ago, Filozof manijak said: Najbitnije je da bude dobra hemija u svlačionici
August 2, 20195 yr 10 hours ago, Giggsy said: Ne znam sta vam nije jasno? Lekove mu prepisao doktor zbog nesanice, a marihuana nije droga Nije mi jasno kakav je to covek koji ni napusen ne moze da spava, pa mu trebaju jos i lekovi?
August 2, 20195 yr Kolko nemate pojma. Ti lekovi su za razbuđivanje, a posle akcije malo ulja za miran san. Edited August 2, 20195 yr by Heaviside
August 2, 20195 yr 1 hour ago, omiljeni said: bratungica potpisao ugovor, kupio nov auto...i red nalaže da se malo počasti. SIrotinja, vutra i ekseri, da je potpisao za zvezdu nasli bi mu koks.
August 3, 20195 yr KLAUZULA ZA RAŠON TOMASA - Sto se tice trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je ucinilo prekrsaj. Tomas je platio prekrsajnu kaznu i danas je slobodan gradjanin, koji moze da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi cemo u skladu sa nasim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuca stvar, a dok je igrac pod ugovorom KK Partizan ce imati izlaz iz ugovora bez stete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogresno vreme na pogresnom mestu, takodje verujemo da ce svojim zalaganjem na parketu opravdati tu cast sto ce nositi dres Partizana - odgovorio nam je predsednik KK PARTIZAN, Ostoja Mijailović na pitanje ZONE PRESS i Blic Sporra o " slučuju Tomas".