garmonbozia Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 57 minutes ago, BlackGeorge said: A dve bočice hašišovog ulja? Dve litre...
Micko8 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 Mora da je Ostoja spremio pozamasan ugovor, pa resio covek da proslavi onako ljudski kako dolikuje takvom jednom dogadjaju.
Azdaja Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 3 hours ago, BlackGeorge said: A dve bočice hašišovog ulja? To mu je za kosu. Da bude nappy
copkillah Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 podrška crnom bratu, svi znamo da su mu kerovi to sigurno napakovali! ACAB! ACAB! FREE™ FOR THOMAS
Giggsy Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Ne znam sta vam nije jasno? Lekove mu prepisao doktor zbog nesanice, a marihuana nije droga
April Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Hemija najavljuje dobru sezonu Starim stazama slave!
Filozof manijak Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Najbitnije je da bude dobra hemija u svlačionici
harper lee Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 18 minutes ago, Filozof manijak said: Najbitnije je da bude dobra hemija u svlačionici
Fins fleet Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 10 hours ago, Giggsy said: Ne znam sta vam nije jasno? Lekove mu prepisao doktor zbog nesanice, a marihuana nije droga Nije mi jasno kakav je to covek koji ni napusen ne moze da spava, pa mu trebaju jos i lekovi?
omiljeni Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 bratungica potpisao ugovor, kupio nov auto...i red nalaže da se malo počasti.
Heaviside Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 (edited) Kolko nemate pojma. Ti lekovi su za razbuđivanje, a posle akcije malo ulja za miran san. Edited August 2, 2019 by Heaviside
Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 1 hour ago, omiljeni said: bratungica potpisao ugovor, kupio nov auto...i red nalaže da se malo počasti. SIrotinja, vutra i ekseri, da je potpisao za zvezdu nasli bi mu koks.
Jimmy Kowalski Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 KLAUZULA ZA RAŠON TOMASA - Sto se tice trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je ucinilo prekrsaj. Tomas je platio prekrsajnu kaznu i danas je slobodan gradjanin, koji moze da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi cemo u skladu sa nasim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuca stvar, a dok je igrac pod ugovorom KK Partizan ce imati izlaz iz ugovora bez stete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogresno vreme na pogresnom mestu, takodje verujemo da ce svojim zalaganjem na parketu opravdati tu cast sto ce nositi dres Partizana - odgovorio nam je predsednik KK PARTIZAN, Ostoja Mijailović na pitanje ZONE PRESS i Blic Sporra o " slučuju Tomas".
Recommended Posts