bradilko Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) http://sportklub.rs/Blog/Sasa-Ozmo/a318652-Bertans-za-SK-Pozvao-sam-Duleta-posle-vazan-mi-je.html brat Berta!! pomirio se sa Dujanom Edited December 31, 2019 by bradilko
Mark Rothko Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Quote Quote Da se vratimo na tvoj period u Beogradu, igračku afirmaciju stekao si u Partizanu i navijačima ostao u lepom sećanju. Sa ove distance, koja su ti najupečatljivije uspomene? “Najlepša uspomena jeste osvajanje ABA lige. Mislim da smo bili najmlađa ekipa u takmičenju, na početku sezone nismo igrali dobro, ali kako je vreme prolazilo, sve smo više bili pravi tim. U finišu sezone smo dostigli kulminaciju, na fajnal-foru u Laktašima smo bili fantastični, taj momenat je bio neverovatan – jedan od najboljih u mojoj karijeri“. Duško Vujošević poznat je kao zahtevan trener, svaki njegov igrač ima u rukavu po nekoliko zanimljivih priča. Koje su situacije tebi ostale “urezane“, kako je on uticao na tebe košarkaški i lično? “Kada sam ja otišao iz Partizana, odnos sa Duletom nije bio dobar. Prošlo je vreme i posle, kada je on otišao iz kluba, pozvao sam ga i popričali smo. Bio je srećan što sam ja zvao, sada imamo dobar odnos. Na osnovu svog vremena u klubu, rekao bih da Dule ima sličnosti sa Gregom Popovićem jer mu je bilo važno ne samo da je neko dobar igrač, već i dobar čovek. Pomogao nam je na svaki način – bez njega, mislim da ne bih ostvario to što sam ostvario u karijeri“. Spomenuo si tu situaciju posle tvog odlaska iz Partizana (posle Bertansovog raskida ugovora sa Partizanom, Vujošević je izjavio: 'Neki su zahvalni, neki su nezahvalni. Neki se zovu Lovernj, a neki Bertans', prim. aut), koliko možeš da nam otkriješ iz tog razgovora kada si ga pozvao? “Posle svega, kada sam pozvao, bio je srećan što sam zvao, a i ja sam bio srećan. On je kao čovek mnogo važan za mene, pomogao mi je nebrojeno puta i bilo mi je jako bitno da raščistimo sve. To je to, kao čoveku mi je to bilo baš važno“. ... I tada si u Partizanu imao odlične saigrače – Sašu Pavlovića, Bogdana Bogdanovića i ostale, bili ste pravi tim. “Mislim da smo svi mi iz te generacije mnogo srećni kada neko drugi igra dobro i uspe. I u Evroligi i u NBA nas ima, samo zamislim ako bismo se svi vratili u Partizan... Bili bismo sigurno najjača ekipa u Evropi, odmah“.
SNARC Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Falio bi nam plej svakako.. Aktivan li je Milenko Tepic da opet zauzme tu poziciju ?
BWA Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 3 minutes ago, SNARC said: Falio bi nam plej svakako.. Aktivan li je Milenko Tepic da opet zauzme tu poziciju ? ne, ne nikako tepa.
SNARC Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Just now, BWA said: ne, ne nikako tepa. Vecina nas je to i tada govorila. No..nije vredelo.
BWA Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 5 minutes ago, SNARC said: Vecina nas je to i tada govorila. No..nije vredelo. 😁
shimpu Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Srecna nova godina braco grobari i sestre grobarke...osvajamo sve
bradilko Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 36 minutes ago, shimpr said: Srecna nova godina braco grobari i sestre grobarke...osvajamo sve hvala brate @shimpr 💪💪💪
shimpu Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 (edited) Imamo pet igraca na poziciji crnca, kad je dule bio imali smo po jednog, eventualno dva...mada i vremena se menjaju...pejdz i mozli su prava stvar, reding igra rutinski, a tomas i volden moraju bolje...nek se ugedaju na novicu ubicu...mali trifa se namece, tu je miletic, nek se vozdignu zagor i ognjen, gordic je nepredvidiv, bircevica se plasim...samo jako polumenta sako...partizan sampion Edited January 3, 2020 by shimpr
Milošica Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Stigao centar.Džamel Meklin. Ako povrede nisu mnogo uticale,bolja verzija Mozlija.
Jimmy Kowalski Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 U stanju u kakvom je trenutno, blizi je Parahovskom..
Mark Rothko Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Postoji priča da je Meklin stopiran i da se čeka neki drugi igrač. Videćemo.
Recommended Posts