Jump to content

KK Partizan 19/20

Featured Replies

nikad tezi ljekarski pregled.

sta je tacno problem sa Redingom?

stvara se atmosfera kao da se vraca Andric sa slomljenom nogom i bez jednog oka.

mislim, ja u zivotu nisam cuo za njega pa nemam predstavu....nisam ni za Mozlija cuo do pre par meseci, a isto je bila kuknjava na sva usta

Edited by Ted

reding je etabliran igrac.

dobro ga se sjecam iz albe prije 4-5 godina kad je bio odlican igrac.

poslije mi se negdje zagubio, a znam da je prosle sezone igrao jako malo i ispodprosjecno za turk telekom.

u principu, on nikad nije bio top klasa ni skorer, ali je bio sjajan timski igrac. racionalan, podredjen ekipi itd.

konsternacija vjerovatno proizilazi iz cinjenice da su navijaci ocekivali nekoga sa 20+poena u rukama, a on to nikad nije imao, a kamoli sad.

da li je on to sto nam treba, nemam pojma, to bi trebalo da zna trinkijjeri.

Problem su ocekivanja navijaca, jer nije toliko sanjani mamojeb sa 30p u rukama..

Nekada je zaista bio odlican igrac, povrede su dovele da mu je karijera u padu vec godinama, ali mislim da i dalje moze da bude koristan. Ume s loptom, mozes da se oslonis na njega da bude sekundarni organizator, da pogadja otvorene suteve. Ne znam doduse u kakvom je trenutno fizickom stanju, na nekim instagram slikama deluje da se udebljao, verovatno ce mu trebati vremena da dodje do zeljene forme.

edit: eto, i bwa napisao slicno o i ja. to je to..

Edited by Jimmy Kowalski

Igrao je posle Albe za Darusafaku isto u EL, bio je dobar i tamo. On, Vonamejker, Dzejms Anderson i Vilbekin na bekovima. 

Priča se po netu da nam AEK vraća Jankovića sa pozajmice.

Eto nama centra, Ostoja pobediJo. :fantom:

ne kontam taj potez.

on bi u toj varijanti bio cetvrta cetvorka.

jedino da otpuste mocnog birca.

Otpustio ga AEK. Nije njega niko povlačio.

Možda je i on kao mali Trifa ušao u sukob sa trenerom.

Nemojte lebavam, dajte pre Gagica.

edit: u stvari ne, ne znam :sad:

Edited by goofs

prođe li taj medikal? jel položio Reding?

11 minutes ago, BlackGeorge said:

Otpustio ga AEK. Nije njega niko povlačio.

Možda je i on kao mali Trifa ušao u sukob sa trenerom.

aha. neka ga onda, ionako smo ga placali u preteznom dijelu.

Jankara je baš ozbiljno razočaranje. Nisam toliko pratio Partizan prošle godine, pa ne znam detalje, ali ako gledamo talenat, on je u odnosu na Birču neslućeni upgrade.
Nažalost, on izgleda samo nazaduje.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

45 minutes ago, Pantelija jr said:

prođe li taj medikal? jel položio Reding?

sarnuo.

ako meće za tri u procentu većem od 15 biće prva prangija

Guest
This topic is now closed to further replies.