Ivo Petović Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 5 minutes ago, J.R. Cash said: Setili se da sednu Covicu na desnu ruku. +1 Prvo sam mislio da moraju još agresivnije da idu na njega da ga isponižavaju, posle se setih da Trinkijeriju to nije ni u interesu ovako rano u sezoni. Prvi put u životu navijam za Partizan protiv Zvezde u bilo čemu. Nije baš za pohvalu, al eto.
pacey defender Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Kako me nerviraju ovi faulovi kakav je napravio Pejners na Dobricu. Mogao je da ode do zapisnickog stola i zamoli da upisu poene. Coviceva odbrana Gordica na postu. Filipe, ostani!
J.R. Cash Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 2 minutes ago, Ivo Petović said: +1 Prvo sam mislio da moraju još agresivnije da idu na njega da ga isponižavaju, posle se setih da Trinkijeriju to nije ni u interesu ovako rano u sezoni. Prvi put u životu navijam za Partizan protiv Zvezde u bilo čemu. Nije baš za pohvalu, al eto. Bogami, Gordic je resio da ga ponizi.
renne Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 +1 Prvo sam mislio da moraju još agresivnije da idu na njega da ga isponižavaju, posle se setih da Trinkijeriju to nije ni u interesu ovako rano u sezoni. Prvi put u životu navijam za Partizan protiv Zvezde u bilo čemu. Nije baš za pohvalu, al eto.Ma boli te kuracTi si uvek bio najveça moralna veličina ovog forumaSvetionik takoreçi
Ivo Petović Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 1 minute ago, renne said: Ma boli te kurac Ti si uvek bio najveça moralna veličina ovog foruma Svetionik takoreçi Da probam biti učtiv za početak...kako je to tačno tvoj problem?
J.R. Cash Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 (edited) Opet los zavrsetak cetvrtine. Nema skoka i Volden dva puta izgubi 1 na 1 sa Choxom. Cetvrtina bez trojke? Edited November 17, 2019 by J.R. Cash
renne Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Da probam biti učtiv za početak...kako je to tačno tvoj problem? MojOd kako si onomad ono za.mene rekaoTi si mi problem veličino ljudska
Ivo Petović Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 3 minutes ago, renne said: Moj Od kako si onomad ono za.mene rekao Ti si mi problem veličino ljudska Stavi me na ignore i odjebi, Ja tebe svakako hoću. Aj ćao.
Recommended Posts