mrdja Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 42 minutes ago, MiddleClass said: Bastoni ce biti novi Ranokija... Naprotiv, Bastoni je na lopti najjaci od svih stopera Intera. Godin ni blizu onog igraca iz Atletico, Devry precesto vraca balonke Handanovicu, a nesumnjivo najbolji Skrinjar potpuno van forme. Kod gola Leccea, prvo pogresio Candreva, promasio cistu loptu pa utrcao u putanju Skrinjaru koji je trebao glavom skinuti onaj pas ... a najvise Brozovic koji je trebao ispratiti ubacivanje veznog igraca protivnika.... nema tu sta Bastoni trazi na prvoj stativi kad je centarsut sa leve strane napada Leccea. Inace, slaba komunikacija stopera je bila razlog i gola Vlahovica protiv Inter. De Vry je bio blizi nasem igracu, ali se povukao ka sredini i ostavio ga Skrinjaru, kojem je nedostajalo bas tih pola koraka (mada treba pomenuti i fenomenalan sut Vlahovica)
MiddleClass Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Ma daj... vodi Bastonija u Atalantu. Inter nema vremena za mlade igrace... Vazda sam sa Godina i Kavanija prije Bastonija i Lautara.
mrdja Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 5 minutes ago, MiddleClass said: Ma daj... vodi Bastonija u Atalantu. Inter nema vremena za mlade igrace... Vazda sam sa Godina i Kavanija prije Bastonija i Lautara. Haha, precesto si ti gubio od Atalante, vidim ja. Interov problem je iznosenje lopte i zato im Bastoni igra toliko. Mora on dosta da popravi igru u defanzivi, ali je na lopti bas jak i ne libi se da posalje odlican pas napred. Lautaro je cudo od igraca. Takva kombinacija agresivnosti, hrabrosti, drskosti, bezobrazluka, snage, brzine i spretnosti dugo nisam video. Sam se izbori za sansu, opasan je na svim delovima terena, sutira obema nogama I u 16 i van 16, odlican odraz, dribling ... ubedjen sam sa ce imati izuzetnu karijeru
John Coltrane Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 12 hours ago, MiddleClass said: Inter nema vremena za mlade igrace...
goofs Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 lol sta se desava u Interu, groblje otpadaka premijer lige, nek se spremi markos alonso
Meazza Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Propasce gore nego Milan u narednoj deceniji, mmw.
rock bob Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 mnogo se zajebava atalanta, nisu toliko dobri da igraju pesaka u sredu razbise violu, izjednacili, dobili igraca vise i potpuno stali, kao da ce se utakmica sama dobiti, i naravno primaju pacerski gol 5 minuta pre kraja. onda su opet krenuli da napadaju, ali ne ide to tako sinoc umesto da razguze spal 5-0 kao parmu i milan, oni laganica i primaju 2 gola u 5 minuta. neozbiljno
ArleKino Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 15 hours ago, goofs said: lol sta se desava u Interu, groblje otpadaka premijer lige, nek se spremi markos alonso Otprilike, kad igrač Man Uniteda umre, postane igrač Intera (Vidić, Lukaku, Alexis, Young). Smalling i Mkhitaryan su skrenuli lijevo kod Alessandrije i završili u Romi.
crtamOrasi Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ови ће оборити светски рекорд у броју изведених пенала у сезони, јбт. Улазе у серију пораза, ммњ
Recommended Posts