MiddleClass Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ako je htjeo da zavrsi deseti to je mogao i u Bolonji...
goofs Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 bukvalno očekujem da ih šamara pimpekom po faci
189- Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 sta se desilo sa piatekom, prosle sezone ga pola evrope trazilo a sada nestao.
Meazza Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Mozda sam priglupi prikriveni rasista ali ne razumem gde je ovde rasizam. Cak se u opisu kaze da su njih dvojica simboli dve ekipe koji se snazno bore protiv rasizma. Mozda ovo Friday ima neku konotaciju koju ne poznajem. Cisto bih voleo da mi neko objasni, bez ikakve ironije.
John Coltrane Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Stvarno ti treba kreda i tabla?! Tekma se igra veceras, dakle petak. Stavis 2 crnca na stranicu na kojoj napises CRNI PETAK. Po cemu je to crni petak - po boji koze 2 igraca?
Meazza Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Da, pa? OK, neka bude da sam pglu. Samo nemoj molim te da se zestis.
Meazza Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Mislim da je ovo moglo biti protumaceno kao rasisticki samo od strane ljudi koji znaju samo engleski ali ne i italijanski. Vidis velikim slovima BLACK FRIDAY i dva crnca na naslovnici i mozes svasta da pomislis. Ali tekst ispod govori da naslovnica pre ima veze sa slavljenjem manjina nego sa necim suprotnim. Ne kazem, mozda gresim.
John Coltrane Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Roma za sad vise nego ravnopravna obzirom na izostanak Dzeksona i ranu povredu Santona.
Cane Vukic Prebranac Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Интеру фали више играча, чини ми се
mrdja Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Brozovic 1-1 sa golmanom, 12-13 metara od gola dize loptu i sutira svom snagom Jedna od prvih stvari koje su treneri nekad ucili igrace je da se iz blizine cilja a ne razvaljuje po lopti.
MiddleClass Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Kad sam vidio pokojnog Valera u postavi... bod ko kuca!
John Coltrane Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: Интеру фали више играча, чини ми се Ipak je Romi na golu Mirante od skoro 40 godina plus Facio, Klajvert, Kristante, Pastore, Under. Interu fali jedino Barela, mada nisam bas gledao svaki mec.
Recommended Posts