Bogotac Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) Bravo,Sasuolo Edited December 1, 2019 by Bogotac
crtamOrasi Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Силоватељ скандалозно лош данас, напромашивао се момачки, Де Лихт баш грозан, Буфон пензија. Да је Сари почео са Дибалом добио би ово рутински, све што су урадили је дошло кроз њега. Јасно је ко ће се овајдити летос од Тотенхема, ако узму Ериксена и Тобија повратићу од муке.
John Coltrane Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Konte rutinski uzima SPAL i celo tabele. Da mi je neko pricao da cu se tome "radovati" jednog dana
crtamOrasi Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 2 minutes ago, W.F.C. said: Sad kad i Inter kiksne bice fora. Узеће Интер рутински данас, лоше утиче кладионичарски топић на тебе
crtamOrasi Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Konte rutinski uzima SPAL i celo tabele. Da mi je neko pricao da cu se tome "radovati" jednog dana Јбг, дај шта даш
W.F.C. Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 15 minutes ago, crtamOrasi said: Узеће Интер рутински данас, лоше утиче кладионичарски топић на тебе Jok bre nisam ti ja uso nikad u kladionicu 😁
crtamOrasi Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Питам се питам, како ли ће Лацио успети да проспе ЛШ ове године? 52 minutes ago, W.F.C. said: Jok bre nisam ti ja uso nikad u kladionicu 😁 Сори, сад видим да не пишеш тамо, не знам шта сам помешао
Recommended Posts