October 19, 20195 yr Ćiro izjednačuje u nadoknadi, Sergej degažira loptu na tribine, Ćiro skida dres i trči na atetsku stazu, jedan pokušava da povuče nazad što pre, da probaju da pobede, jer ima još vremena ali ne vredi na kraju su mogli da prime još jedan
October 19, 20195 yr Juve kao Dortmund, propustenih sansi ihaj i onda Tantalove muke u '94, ne znam da li je bio ofsajd, ali prvo odvalise precku Mihini pa onda makazice koje jedva izvadi Buffon...
October 19, 20195 yr Mogao je da svira i penal za Bolonju minut pre kraja, da su hteli da gledaju var mislim da bi ga svirao.
October 20, 20195 yr koji bi mogao neslavno da se završi u svakom slučaju pravi fudbal. neće Sasuolo da se zatvori u bunker i kao čeka nešto Edited October 20, 20195 yr by Ted
October 20, 20195 yr Author Haha, jbt liga bez briga - random padobranac je sleteo na teren tokom utakmice Sasuolo-Inter.
October 20, 20195 yr Orasi, al si dolazio na ovaj nas derbi jutros? 😁 Najnepopularniji rezultat 👌 Mora malo off jbga.
October 21, 20195 yr Какав дерби, не разумем те? Сампа - Рома сам гледао, ал нисам сигурн да на то мислиш. Гол сезоне.
October 21, 20195 yr 23 minutes ago, crtamOrasi said: Какав дерби, не разумем те? Сампа - Рома сам гледао, ал нисам сигурн да на то мислиш. Гол сезоне. Fenomenalno, obozavam ovakve suteve
October 21, 20195 yr Svaki put kad ga vidim pomislim koliko Radja bio dobar u svom prajmu i koliko je mogao bolje i vise (veci klub, osvajanje trofeja).
October 21, 20195 yr 43 minutes ago, crtamOrasi said: Какав дерби, не разумем те? Сампа - Рома сам гледао, ал нисам сигурн да на то мислиш. Гол сезоне. Ma Car - Dubocica, zezao sam se, duplo golo je bilo...