Meazza Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Dal se zajebavas? Milan je bukvalno, bez ikakvog, i najmanjeg preterivanja, na nivou kluba serije B iz devedesetih koji se bori za opstanak.
MiddleClass Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Hvala. Mada si zakasnio jedno mjesec dana. To sam znao posle prvog avgustovskog kola.
John Coltrane Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Middle kako igra Lukaku, jel i dalje kesa ili mu odgovara laksa liga?
crtamOrasi Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Ђеко дао ипак Кокијево није видело пенала, померио је лопту, не знам зашто овај кретен није гледао снимак. Како год, овако је било слађе.
ArleKino Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 On 22.9.2019. at 0:15, Meazza said: Dal se zajebavas? Milan je bukvalno, bez ikakvog, i najmanjeg preterivanja, na nivou kluba serije B iz devedesetih koji se bori za opstanak. Ne mislim samo na Milan. Mislim na tehnički nivo i Intera i Milana. Imam utisak da tu igrač mora da doputuje sa loptom do tražene mete. Nisam gledao statistike, možda je to samo površni dojam.
ZokiAsov Posted September 24, 2019 Posted September 24, 2019 Od kad juve fura ovu gadnu belo crvenu kombinaciju?
John Coltrane Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Od ove sezone, stvarno uzas. Evo i Smolingare, debituje protiv Atalante
crtamOrasi Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Без испаљеног метка. Фонсека почео утакмицу са шкарт формацијом, измене изнуђене, још седам дана да се играло са овим саставом после гола Запате не бисмо дали један. Тренеру на душу у потпуности.
Jeremija Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Baš uključio tv, vidim kamera fokusirana na Smolinga, nije valjda zabrljao?
Recommended Posts