Frank Pembleton Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Ubiste me sa ovim smokvama... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 zemun pun smokava, jedem tudje preko plota vec danima poshto nemamo bolje, meni su odlichne.sent from bubamoto
beta Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 jedem svoje kad se maskiram protiv komaraca i odem u baštu.
nisam ja Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Meni to preslatko. Al u poređenju sa još jednom delezovom što se vika nešto dark pa s nekim punjenjem je ok.
darling Posted August 20, 2019 Author Posted August 20, 2019 11 hours ago, nisam ja said: prijatno ko mi kaze, covek koji jede mrtve zivotinje. sta je jedna mrtva osa naspram prasetine, cak i hiljadu mrtvih osa osim smokava, i morska blitva i tikvice tuku kontinentalne za sest kopalja. meni se cini da nije do sunca, ima sunca i u srbiji, nego valjda do zemljista, minerala koje sisaju, ko zna. morske tikvice se u vodi kuvaju al dente, ukusne su i zvacu se. u bg nikad nisam kupila takvu tikvicu, nit sam uspela da postignem toliko ukusnu blitvu.
slepa živana Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 14 hours ago, nisam ja said: Meni to preslatko. Al u poređenju sa još jednom delezovom što se vika nešto dark pa s nekim punjenjem je ok. ja sam kupila običnu mlečnu. mnogo je lep omot. ko onaj starinski, papirni, pa unutra još jedan srebrni. ali čokolada, margarinasta. bolja je ova belgijska 365 delhaize
aram Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 On 20.8.2019. at 10:30, Frank Pembleton said: Ubiste me sa ovim smokvama... esi vido Birtiju danas tek? grilovane sa kozjim sirom...
Frank Pembleton Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 Video, Vssovića ću dubijem jbš mi sve, još ono kad je gostovao oko Černobilja na tv, rekoh mu:Jbte ubiste me? Kad će knjiga?... ... Shiit has hit the fan...
aram Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 ja ne smem više ništa da ih pitam, ali vidim oni se i dalje lože da će biti pre sajma knjiga...
Frank Pembleton Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 [emoji38]ol: ja ne smem više ništa da ih pitam, ali vidim oni se i dalje lože da će biti pre sajma knjiga...Jbga zajeb je što da bi sve bilo dobro, trebaju dobre fotke, prelom...Lako je na FB.Moguće je da će se to završiti sa sajtom... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 ja sam kupila običnu mlečnu. mnogo je lep omot. ko onaj starinski, papirni, pa unutra još jedan srebrni. ali čokolada, margarinasta. bolja je ova belgijska 365 delhaize+1nije vredna probanja. a crna ce otic u kuvanje.sent from bubamoto
aram Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jbga zajeb je što da bi sve bilo dobro, trebaju dobre fotke, prelom... ne, ne, fotke su odlične, nema zbora. nego je problem kvalitet papira i štampe kod nas... i posledično, cene koja će otići u nebesa.
Frank Pembleton Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 ne, ne, fotke su odlične, nema zbora. nego je problem kvalitet papira i štampe kod nas... i posledično, cene koja će otići u nebesa.Ima fotki koje nisu njihove, kod knjige je već problem aitorskih prava, plus ovo što si naveo... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts