Jump to content
IGNORED

Pisem s punim ustima, kuhinjsko-trpezarijsko tandrljanje

darling

Recommended Posts

Posted

zasto o zasto svaki put kad me neko pita nesto na sta odgovaram sa jedem kajsije i pijem kafu, il jedem kajsije i pijem mleko, il jedem kajsije i pijem vodu, il sta god s kajsijama i nesto, il samo kilo kajsija bez icega, dobijem komentar da zar me ne boli stomak, il da cu dobiti proliv, il sta jos sve ne. sta je s ljudima...

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• darling

25

• aram

11

• nisam ja

8

• Jumanji

7

Top Posters In This Topic

Posted

Naši ljudi imaju strah od voća. Nikad nisam čuo ništa slično za slannnnu ili čvarke npr.

Posted

Oće proliv kad jedeš čvarke sa kajsijama.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

imam fud fetisizm. in kejs da neko oce sajber seks na pm sa mnom :D

Edited by darling
Posted
On 18.7.2019. at 14:06, aram said:

Naši ljudi imaju strah od voća. Nikad nisam čuo ništa slično za slannnnu ili čvarke npr.

Strašno!

Ja pojedem 4 kruške i otac samo što me ne pita treba li da me vozi u Hitnu jer "on se mnogo naduje od krušaka". Dobro kad se ne naduje od 8 sarmi koliko - brat bratu - može da smlati a da ne trepne.

Having said that, ideja za epitaf: umrla jer nije znala koliko lubenice priliči ljudskom biću. 

Posted
On 18.7.2019. at 14:06, aram said:

Da, da, Srbi ne jedu dženarike jer se proseru od istih, a Italijani nahvale mirabele i kažu "izuzetno dobre za varenje, ubrzavaju metabolizam".

@Valkyrie I meni isto kad jedem kruške, otac kaže "oprezno, imaju dosta bakra".:huh:  Ali... svaki put. Mora da je pročitao u Politika Magazinu i sad ponavlja kao papagaj.

Posted

ali zato sade dzanarike bez milosti, novi beograd pun. lep cvet lep hlad, valjda je to filozofija. najeli se ko stoka ove godine. bez posledica :)

sent from bubamoto

Posted
11 hours ago, halloween said:

@Valkyrie I meni isto kad jedem kruške, otac kaže "oprezno, imaju dosta bakra".:huh:  Ali... svaki put. Mora da je pročitao u Politika Magazinu i sad ponavlja kao papagaj.

:lolol: ne budem lenja, proverim, kruške nemaju bakra ni u tragovima bukvalno, baš ga pitaj otkud mu taj biser. Međutim!

У српском народном предању крушка је сматрана за „зло дрво“ и дрво злих демона. Према веровању испод старих крушака се скупљају ђаволи, демони и вештице. Такође се веровало да на крушку пада ала која сатире грожђе по виноградима као и да се на њој може наћи и смрт. У неким српским народним обичајима на дивљој крушки се оставља жртва за чуму, када се она магијски тера из села.
Posted (edited)

Sad si me naterala da i ja proverim, ipak imaju  i to % najviše od svih minerala. Možda si gledala u tabelu s vitaminima:tongue:.

Da dodam, kruška jeste privlačna za "zle sile", za samoubice vešanjem omiljeno drvo, a to je obradio i N.B. Džejlan u filmu Divlja kruška.

Edited by halloween
Posted

da ne pominjemo 'pao skrushke' :unsure:

sent from bubamoto

Posted

Al zato viljamovka kao eliksir mladosti teče. 

Posted

Nisam gledala dalje od wiki a oni kažu nema bakra.

O zlodusima koji opsedaju kruške nemojmo :D

Posted

A kad babarogi ponudiš krušku? 

Posted

A tek što velja_gb kruška u grlo zapadne. :ph34r:

Posted

Ništa bolje za probavu od kruške :sleep:

Šljiva međutim može da bude opasna u slučaju prejedanja, pogotovo ako nije baš sasvim zrela. Ovo nije mit već živa istina.