Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

ako vec goveda iz abe ne planiraju da se tekma iz regularnog dela sa futurom  odigra, onda treba insistirati i da nam se oduzme onaj jedan bod, pa da zavrsimo na cetvrtom mestu, i idemo na paridzan, posto je najgora varijana da idemo na futuru u 1/2..:fantom:

Posted

jedan trener ovde, drugi na gostovanjima... dosta neozbiljno

Posted
8 minutes ago, Shaq said:

ako vec goveda iz abe ne planiraju da se tekma iz regularnog dela sa futurom  odigra, onda treba insistirati i da nam se oduzme onaj jedan bod, pa da zavrsimo na cetvrtom mestu, i idemo na paridzan, posto je najgora varijana da idemo na futuru u 1/2..:fantom:

znam da je zajebancija, ali to bi bilo tako čovićevski, u jednom trenutku vučeš jedno, u sledećem potpuno suprotno

Posted

Štimac, osim što je smlatina od preko dva metra ništa drugo sa košarkom nema, pa pored njega Vilijams jede naš obruč!

Posted

Ja ću se tačno olešiti od alokohola, na dan kad se obznani da Kuzmanović ne komentariše više EL.  Inače solidna 1/4, uz utisak da smo nekako mrljavo ušli u utakmicu, što je već trade mark.

Posted

Što mi nesigurno djeluje dribling Lucasa.

Posted

Ove žvalave sudije, ni od čega izmisliše Panteru faul, a nije ga ni taknuo. Kakva je to fascinacija pomagati jačem i skupljem timu.

Posted
Ove žvalave sudije, ni od čega izmisliše Panteru faul, a nije ga ni taknuo. Kakva je to fascinacija pomagati jačem i skupljem timu.
Da jebo te. Šest faulova za tri minuta, oni jedan
Posted

Dan kad stimac zavrsi karijeru cu slaviti.

Kolko mi je godina uzela ta spodoba

Posted

Koja je to folirantska vreca govana, neverovatno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...