Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Zvezda bila loša, ali svakako ne toliko loša kao publika. 

Nijednom pritisak u pravom momentu, nijednom žiška za kontranapad, sedeli su i čekali da se nešto desi. 

Jbg Faje i Braun su otpisani, ne možeš sada da ih vraćaš kada ti zaškripi, a onda opet šilbuješ kada se ostali sastave. Takva odluka je doneta, u skladu sa tom odlukom su dovedeni Kuridža i Štimac, i sada treba živeti sa tim. I bez Fajea i Brauna tu je  i dalje 16 igrača, a čak i to je previše.

Ok, 15 igrača + gnom

Edited by Nikodije
1 hour ago, Nikodije said:

Jbg Faje i Braun su otpisani, ne možeš sada da ih vraćaš kada ti zaškripi, a onda opet šilbuješ kada se ostali sastave. Takva odluka je doneta, u skladu sa tom odlukom su dovedeni Kuridža i Štimac, i sada treba živeti sa tim. I bez Fajea i Brauna tu je  i dalje 16 igrača, a čak i to je previše.

Ok, 15 igrača + gnom

Pa, to mi je i dilema, zasto su otpisani? Kapiram da Derik zbog reputacije zahteva odredjenu minutazu i status ali Mo je do sada sto puta pokazao da hoce da pegla koliko god minuta da mu das i kakav god status da ima. Takodje, osim ako se nesto radikalno nije promenilo u njegovom razmisljanju u poslednje vreme, on je uvek bio zahvalan igrac za atmosferu i davanje dobrog primera. Uostalom, Sakota je sinoc skinuo Odza, iako je i on van tima i trazi mu se klub, pored vec postojeca cetiri centra. Ljudi su tu, primaju platu, u treningu su, unutar ogranicenja su kad je dozvoljen broj igraca u pitanju. OK, niko nije ocekivao ovoliki broj povreda medju igracima koji mogu da konkurisu za poziciju 4 ali mi trenutno placamo cetiri klasicne cetvorke i dva igraca koji u nekim varijantama mogu da igraju na toj poziciji, a sinoc se krpimo sa Gistom dok nas dobri Stime kanali na petici za sve pare.

1 hour ago, harper said:

Pa, to mi je i dilema, zasto su otpisani? Kapiram da Derik zbog reputacije zahteva odredjenu minutazu i status ali Mo je do sada sto puta pokazao da hoce da pegla koliko god minuta da mu das i kakav god status da ima. Takodje, osim ako se nesto radikalno nije promenilo u njegovom razmisljanju u poslednje vreme, on je uvek bio zahvalan igrac za atmosferu i davanje dobrog primera. Uostalom, Sakota je sinoc skinuo Odza, iako je i on van tima i trazi mu se klub, pored vec postojeca cetiri centra. Ljudi su tu, primaju platu, u treningu su, unutar ogranicenja su kad je dozvoljen broj igraca u pitanju. OK, niko nije ocekivao ovoliki broj povreda medju igracima koji mogu da konkurisu za poziciju 4 ali mi trenutno placamo cetiri klasicne cetvorke i dva igraca koji u nekim varijantama mogu da igraju na toj poziciji, a sinoc se krpimo sa Gistom dok nas dobri Stime kanali na petici za sve pare.

ne znam zasto su otpisani, ja svakako ne bih dovodio kuridzu umesto fajea, ali odluka je takva, verovatno se trazila bolja hemija, vise domacih igraca, a mozda i novi trener nema neko misljenje o fajeu, on je ipak bio izbor proslog trenera. nema sanse da ce se oni vracati, i zato ih uopste vise ne vredi ni pominjati. derik cak vise ne dolazi u halu kada su nase utakmice, eto toliko je on sada deo tima. dodje na blagajnu da podigne platu i odtrenira svoje individualno. i tako ce do kraja sezone verovatno, vec je sredina januara, tesko da ce ih neko pokupiti.

Edited by Nikodije

Ali kad se setim pisanja ovde o deriku kad je tek dosao

A kvota na ovakav scenario bila 1.01

Faje je nesto druga, za njega je u 15 moralo biti mesta. Jako zahvalan igrac. Uostalom, da ne ponavljam ono sto je harper napisao za njega

Veliki problem ovog tima je ovo sto kaze nikodije. Nema plafona, ali niti dna koje se ne moze probiti. Znamo svi sto je tako

U tom smislu, partizan deluje daleko ozbiljniji kandidat za (aba) titulu

3 hours ago, Nikodije said:

Ok, 15 igrača + gnom

Mi smo juče bili na Moa do pobede nad Žalgirisom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...