Блок_64 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 19 hours ago, samo_opusteno said: Kao sto rekoh otisli ste totalno u 3 lepe. Nisam vas citao 2 meseca i ne znam sta mi bi da prljam mentalnu higijenu. Svako dobro. Путуј игумане Link to comment
Блок_64 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 12 hours ago, FPLS said: Jebote... Заборавили говнари брзо када је нас 30 у хали гледало Мирка Ковача,Саву Лешића,Суботића,Лепојевића...... Link to comment
Блок_64 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 1 hour ago, darkonet said: @MayDay to je ovaj lik, ne znam koliko je i da li je u ljubavi sa Cokijem jbt, sutra KZS u 1 a povod Coki junior i Gist Јебе се њему за човића,он само воли звезду још одавно. Link to comment
Shaq Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 dugo sam i izdrzao na rsb-u.. bio banovan pre 2 godine, popodne napisao dva kulturica posta, vratio se kuci, procitao da ce igraci sutra da drze konferenciju, pa je treci post bio fatalan #toughluck Link to comment
Mil@n Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Najjače je što smo mi kao glupi pa ne znamo da je igrače kao neko pitao bilo šta za sutra već da im je lepo naređeno tad i tad da ste tu i tu, recite to i to, i to je to. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk Link to comment
James Marshall Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Čovara ide Vučićevom metodom, nikad ne priznaj grešku, nego guslaj svoju priču do kraja, ma kakav on bio. Link to comment
Ćenta Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 4 hours ago, simple red white said: Naravno da je govno isto kao i ćale mu. Da je njima Zvezda iznad svega mali bi se sam povukao na hoklicu i držao se navijanja ali ni on a ni ćale mu nisu navijači Zvezde. Nekako mi ovih mjeseci često prolazi kroz svijest jedna duga noć u kafe čoperu u sarajevskoj ulici, kad mi u društvu stari prijatelj dobro upućen govori, ne znaš prijatelju šra je Čović i za koga radi a više je partizanovac nego zvezdaš uvjerićeš se! Nisam se tad mogao složiti sa njegovim stavom, ali sam od tad uvijek tu misao držao u rezervi. Evo sad vidim da je Čović beskrupulozna bahata osoba koja i sopstvenog sina koristi za svoje ciljeve i interese, rasturanje Zvezde kao trenutno najznačajnijeg faktora srpske košarke. Link to comment
Блок_64 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 42 minutes ago, Ćenta said: Nekako mi ovih mjeseci često prolazi kroz svijest jedna duga noć u kafe čoperu u sarajevskoj ulici, kad mi u društvu stari prijatelj dobro upućen govori, ne znaš prijatelju šra je Čović i za koga radi a više je partizanovac nego zvezdaš uvjerićeš se! Nisam se tad mogao složiti sa njegovim stavom, ali sam od tad uvijek tu misao držao u rezervi. Evo sad vidim da je Čović beskrupulozna bahata osoba koja i sopstvenog sina koristi za svoje ciljeve i interese, rasturanje Zvezde kao trenutno najznačajnijeg faktora srpske košarke. Treba biti realan.Svih ovih godina gazio je partizan kada god je to mogao tako da budi siguran da on vise mrzi partizan nego sto voli zvezdu.Ali isto tako vise voli filipa nego sto voli zvezdu pa iz tog razloga trpimo debilka u klubu. Zbog takvih ljudi u klubovima nam je kosarka tu gde jeste. Link to comment
1n54jd3r Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 da li ste realni?!? taj profil ljudskog govneta nije sposoban da voli bilo sta do svog sopstvenog interesa i osecaja moci...jebe se njemu i za zvezdu i za partizan, sluze mu samo za ostvarivanje licne agende Link to comment
*edited by mod Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Nekako mi ovih mjeseci često prolazi kroz svijest jedna duga noć u kafe čoperu u sarajevskoj ulici, kad mi u društvu stari prijatelj dobro upućen govori, ne znaš prijatelju šra je Čović i za koga radi a više je partizanovac nego zvezdaš uvjerićeš se! Nisam se tad mogao složiti sa njegovim stavom, ali sam od tad uvijek tu misao držao u rezervi. Evo sad vidim da je Čović beskrupulozna bahata osoba koja i sopstvenog sina koristi za svoje ciljeve i interese, rasturanje Zvezde kao trenutno najznačajnijeg faktora srpske košarke.Auuuu sine, kakav plot twist! J. J. I M. Night govna da jedu On topic, Čovara je pukao kao lajsna. A nije tako delovalo da će biti na početku sezone. Deo mene toliko intrigira ovaj train wreck da me kopka šta bi bilo naredne sezone ako bi se Zvezda na neko individualno ludilo i kvalitet dokopala titule. Nebo je granica... Sent from my H3213 using Tapatalk Link to comment
Shaq Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Quote 12. decembar 2019. 22:01 Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je posle poraza od Baskonije u 13. kolu Evrolige da je glavni problem što njegov tim nema još jednog kreatora igre, što je uvek prednost za protivničke ekipe. nakon 10 dana zasedanja, strucna komisija u sastavu covic glupan i sakota tupan, problematiku kreativnosti resila je tako, sto ce se dovesti dva visoka: karidza i stimac, koji nisu ni upoznati sa recju kreativnost, al zato bar ne igraju odbranu.. a dovode se umesto trojice od cetri visoka, koji igraju odbranu.. a tu je i punter, igrac kojeg je tupan sakota pre 2 godine trenirao i koji je u 18 utakmica na 20 minuta prosecno belezio 0,8 asista po utakmici.. sad ja ne znam dal je mozda tupan sakota bio kod njega u stanu na veceri, pa tom prilikom primetio masu origami umetnina™ izradjenih od strane puntera, pa je mislio da nam takva kreativnost treba?! sve u svemu, ne znam sta bi rekao Link to comment
simple red white Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 5 hours ago, 1n54jd3r said: da li ste realni?!? taj profil ljudskog govneta nije sposoban da voli bilo sta do svog sopstvenog interesa i osecaja moci...jebe se njemu i za zvezdu i za partizan, sluze mu samo za ostvarivanje licne agende Apsolutno! Link to comment
assignment Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 8 hours ago, Shaq said: nakon 10 dana zasedanja, strucna komisija u sastavu covic glupan i sakota tupan, problematiku kreativnosti resila je tako, sto ce se dovesti dva visoka: karidza i stimac, koji nisu ni upoznati sa recju kreativnost, al zato bar ne igraju odbranu.. a dovode se umesto trojice od cetri visoka, koji igraju odbranu.. a tu je i punter, igrac kojeg je tupan sakota pre 2 godine trenirao i koji je u 18 utakmica na 20 minuta prosecno belezio 0,8 asista po utakmici.. sad ja ne znam dal je mozda tupan sakota bio kod njega u stanu na veceri, pa tom prilikom primetio masu origami umetnina™ izradjenih od strane puntera, pa je mislio da nam takva kreativnost treba?! sve u svemu, ne znam sta bi rekao Pa ni on nije pley nego bek, što možda znači da će Djenka više igrati na kecu, pitaj boba. Ili će i Beron biti prodat... Kuridzu ne znam, ali kako Stimara može biti neki apgrejd mi takođe nije jasno, jedino mu se broj leta uklapa u tim... Link to comment
az67 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 Statistika Zvezde i Zvezdinih protivnika u 12 mečeva Evrolige na kojima je igrao Čović Čović na parketu / Čović na klupi Posed Zvezde 2P% 44% / 50'% 3P% 31% / 40% eFG% 45% / 53% (na 10 šuteva iz igre: 9.0 / 10.6 poena) % ofanzivnih skokova 26% / 34% (koliko Zvezda uhvati lopti posle svog promašaja) % izgubljenih lopti 20% / 18% (procenat napada u kojima Zvezda gubi loptu) Broj poena po posedu 0.90 / 1.06 Posed protivnika 2P% 56% / 52% 3P% 37% / 32% eFG% 56% / 50% (na 10 šuteva iz igre: 11.1 / 10.0 poena) % defanzivnih skokova 71% / 71% (koliko Zvezda uhvati lopti posle promašaja protivnika) % izgubljenih lopti 14% / 20% (procenat napada u kojima protivnik izgubi loptu) Broj poena po posedu 1.19 / 1.03 Link to comment
Nikodije Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 izgleda da sportklub 6 prenosi u pola 2 covicevo ludjenje. Link to comment
Recommended Posts