Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2019/20

Featured Replies

57 minutes ago, Banjo said:

Skupstini polaze racune. Jedini formalni nacin da bude smenjen je da nema podrsku clanova skupstine.

Nemam pojma ko su clanovi skupstine KKCZV, znam samo za  Dabu.

Daba je u Skupštini kluba?!!!

Ćoki se s njim obračunavao u onom RSB videu iz 5 delova. Mislim da je to bilo u 4. delu. 

• Replies 7.9k
  • Views 674.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Filip nije vracen cim je Radonja otisao nego kad je Alimpijevic ispao u evrokup. Filip je te sezone bio prvi asistent i peti strelac Aba lige ali verovatno ni takav ne bi dosao da nismo ispali iz EL.

• Ratamahatta
    Ratamahatta

• MiddleClass
    MiddleClass

Jbg, nemamo para kao slinin drzavni projekat da mozemo da zadrzimo cio roster.

Posted Images

daba as srđan dabić?

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Formalno pravno, kome Nebojsa polaze racune? Koji je nacin da bude smenjen? Kakve god vratolomije/"pozajmice" koristio, on nije vlasnik kluba? Ovo saopstenje je na liniji najtvrodokornije milosevicsko/radikalske/SNS "strani placenici i domaci izdajnici" retorike. Jezivo...

pošto je kontekst priče Republika Srbija 2019. godine, formalno-pravno ne igra nikakvu ulogu. formalno-pravno veći broj događaja i odnosa koji postoje nije moguć niti izvodljiv a ukoliko se i desi u praksi podeže stogim sankcijama. kada dođemo do toga da je formalno-pravni aspekt nečega od značaja bićemo na zeloj grani. ali daleko smo od toga.

Edited by Ted

53 minutes ago, Ted said:

pošto je kontekst priče Republika Srbija 2019. godine, formalno-pravno ne igra nikakvu ulogu. formalno-pravno veći broj događaja i odnosa koji postoje nije moguć niti izvodljiv a ukoliko se i desi u praksi podeže stogim sankcijama. kada dođemo do toga da je formalno-pravni aspekt nečega od značaja bićemo na zeloj grani. ali daleko smo od toga.

to je vise no jasno, u pravu si...kontempliramo na hipotetickom nivou

Sunce ti sutra još jedna konferencija i to još sa igračima i stručnim štabom, proliv već u najavi :puke:

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

daba as srđan dabić?

Otkud znam, onaj debeli Daba sto ga svi znamo.. Sto stalno urucuje neke slike i zahvalnice :)

7 minutes ago, assignment said:

Sunce ti sutra još jedna konferencija i to još sa igračima i stručnim štabom, proliv već u najavi :puke:

sve ok...igrace do kraja sezone pred manje od hiljadu ljudi na tribinama...cisto da se obori i rekord EL u najslabijoj posecenosti

5 hours ago, harper said:

Sad sam procitao celo saopstenje i tvrdim da od vremena Lavrentija Berije nista slicno nisam procitao. U moru klasicnih policijskih recenica ("znamo ko ste", "obavesticemo naknadno", "istrazicemo", "evidentirani ste") 

Meni je prosto neverovatno kako se vremenom sve menja, prolazi i prelazi na neke druge nivoe - osim ovog udbaškog mentaliteta i pratećeg rečnika. To se bukvalno prenosi sa generacije na generaciju bez da iole evoluira.

1 minute ago, Redoran said:

Meni je prosto neverovatno kako se vremenom sve menja, prolazi i prelazi na neke druge nivoe - osim ovog udbaškog mentaliteta i pratećeg rečnika. To se bukvalno prenosi sa generacije na generaciju bez da iole evoluira.

Policajci nikada nisu patili od preterane elokvencije.:D

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

daba as srđan dabić?

Žarko Dapčević Daba mi prvi pada na pamet. 

Nek me isprave ljudi ovde ako grešim.

5 hours ago, Shaq said:

jos jednom, najveca picketina u celoj ovoj prici je iskompleksirani  retard filip covic, koji je po nemanju obraza zajebao i svog caleta psihopatu.

kazu zvezda iznad svega, a napustice teren ako navijaci budu zvizdali, pa gde je tu onda zvezda iznad svega?

Naravno da je govno isto kao i ćale mu. Da je njima Zvezda iznad svega mali bi se sam povukao na hoklicu i držao se navijanja ali ni on a ni ćale mu nisu navijači Zvezde.

3 hours ago, MayDay said:

Daba je u Skupštini kluba?!!!

Ćoki se s njim obračunavao u onom RSB videu iz 5 delova. Mislim da je to bilo u 4. delu. 

Daba je njegov poštovalac, tu je nešto u besu permutovao Ćoki. Daba je na liniji a sećam se te 2011 kada nije bio na liniji.

1 hour ago, 1n54jd3r said:

sve ok...igrace do kraja sezone pred manje od hiljadu ljudi na tribinama...cisto da se obori i rekord EL u najslabijoj posecenosti

Očekujem dogovor Cokija I najvatrenijih, nekako će se to platiti te nece biti mesta za porodice što zvizde mladuncu. 

13999670965173.jpg

@MayDay

to je ovaj lik, ne znam koliko je i da li je u ljubavi sa Cokijem

jbt, sutra KZS u 1 a povod Coki junior i Gist

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.