MayDay Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 57 minutes ago, Banjo said: Skupstini polaze racune. Jedini formalni nacin da bude smenjen je da nema podrsku clanova skupstine. Nemam pojma ko su clanovi skupstine KKCZV, znam samo za Dabu. Daba je u Skupštini kluba?!!! Ćoki se s njim obračunavao u onom RSB videu iz 5 delova. Mislim da je to bilo u 4. delu. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 daba as srđan dabić? Link to comment
Ted Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) 1 hour ago, 1n54jd3r said: Formalno pravno, kome Nebojsa polaze racune? Koji je nacin da bude smenjen? Kakve god vratolomije/"pozajmice" koristio, on nije vlasnik kluba? Ovo saopstenje je na liniji najtvrodokornije milosevicsko/radikalske/SNS "strani placenici i domaci izdajnici" retorike. Jezivo... pošto je kontekst priče Republika Srbija 2019. godine, formalno-pravno ne igra nikakvu ulogu. formalno-pravno veći broj događaja i odnosa koji postoje nije moguć niti izvodljiv a ukoliko se i desi u praksi podeže stogim sankcijama. kada dođemo do toga da je formalno-pravni aspekt nečega od značaja bićemo na zeloj grani. ali daleko smo od toga. Edited December 21, 2019 by Ted Link to comment
1n54jd3r Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 53 minutes ago, Ted said: pošto je kontekst priče Republika Srbija 2019. godine, formalno-pravno ne igra nikakvu ulogu. formalno-pravno veći broj događaja i odnosa koji postoje nije moguć niti izvodljiv a ukoliko se i desi u praksi podeže stogim sankcijama. kada dođemo do toga da je formalno-pravni aspekt nečega od značaja bićemo na zeloj grani. ali daleko smo od toga. to je vise no jasno, u pravu si...kontempliramo na hipotetickom nivou Link to comment
assignment Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Sunce ti sutra još jedna konferencija i to još sa igračima i stručnim štabom, proliv već u najavi Link to comment
Banjo Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: daba as srđan dabić? Otkud znam, onaj debeli Daba sto ga svi znamo.. Sto stalno urucuje neke slike i zahvalnice Link to comment
1n54jd3r Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 7 minutes ago, assignment said: Sunce ti sutra još jedna konferencija i to još sa igračima i stručnim štabom, proliv već u najavi sve ok...igrace do kraja sezone pred manje od hiljadu ljudi na tribinama...cisto da se obori i rekord EL u najslabijoj posecenosti Link to comment
Redoran Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 5 hours ago, harper said: Sad sam procitao celo saopstenje i tvrdim da od vremena Lavrentija Berije nista slicno nisam procitao. U moru klasicnih policijskih recenica ("znamo ko ste", "obavesticemo naknadno", "istrazicemo", "evidentirani ste") Meni je prosto neverovatno kako se vremenom sve menja, prolazi i prelazi na neke druge nivoe - osim ovog udbaškog mentaliteta i pratećeg rečnika. To se bukvalno prenosi sa generacije na generaciju bez da iole evoluira. Link to comment
harper lee Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 1 minute ago, Redoran said: Meni je prosto neverovatno kako se vremenom sve menja, prolazi i prelazi na neke druge nivoe - osim ovog udbaškog mentaliteta i pratećeg rečnika. To se bukvalno prenosi sa generacije na generaciju bez da iole evoluira. Policajci nikada nisu patili od preterane elokvencije. Link to comment
MayDay Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: daba as srđan dabić? Žarko Dapčević Daba mi prvi pada na pamet. Nek me isprave ljudi ovde ako grešim. Link to comment
simple red white Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 5 hours ago, Shaq said: jos jednom, najveca picketina u celoj ovoj prici je iskompleksirani retard filip covic, koji je po nemanju obraza zajebao i svog caleta psihopatu. kazu zvezda iznad svega, a napustice teren ako navijaci budu zvizdali, pa gde je tu onda zvezda iznad svega? Naravno da je govno isto kao i ćale mu. Da je njima Zvezda iznad svega mali bi se sam povukao na hoklicu i držao se navijanja ali ni on a ni ćale mu nisu navijači Zvezde. Link to comment
simple red white Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 3 hours ago, MayDay said: Daba je u Skupštini kluba?!!! Ćoki se s njim obračunavao u onom RSB videu iz 5 delova. Mislim da je to bilo u 4. delu. Daba je njegov poštovalac, tu je nešto u besu permutovao Ćoki. Daba je na liniji a sećam se te 2011 kada nije bio na liniji. Link to comment
Azdaja Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 1 hour ago, 1n54jd3r said: sve ok...igrace do kraja sezone pred manje od hiljadu ljudi na tribinama...cisto da se obori i rekord EL u najslabijoj posecenosti Očekujem dogovor Cokija I najvatrenijih, nekako će se to platiti te nece biti mesta za porodice što zvizde mladuncu. Link to comment
darkonet Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 @MayDay to je ovaj lik, ne znam koliko je i da li je u ljubavi sa Cokijem jbt, sutra KZS u 1 a povod Coki junior i Gist Link to comment
Recommended Posts