Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

57 minutes ago, Banjo said:

Skupstini polaze racune. Jedini formalni nacin da bude smenjen je da nema podrsku clanova skupstine.

Nemam pojma ko su clanovi skupstine KKCZV, znam samo za  Dabu.

Daba je u Skupštini kluba?!!!

Ćoki se s njim obračunavao u onom RSB videu iz 5 delova. Mislim da je to bilo u 4. delu. 

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Formalno pravno, kome Nebojsa polaze racune? Koji je nacin da bude smenjen? Kakve god vratolomije/"pozajmice" koristio, on nije vlasnik kluba? Ovo saopstenje je na liniji najtvrodokornije milosevicsko/radikalske/SNS "strani placenici i domaci izdajnici" retorike. Jezivo...

pošto je kontekst priče Republika Srbija 2019. godine, formalno-pravno ne igra nikakvu ulogu. formalno-pravno veći broj događaja i odnosa koji postoje nije moguć niti izvodljiv a ukoliko se i desi u praksi podeže stogim sankcijama. kada dođemo do toga da je formalno-pravni aspekt nečega od značaja bićemo na zeloj grani. ali daleko smo od toga.

Edited by Ted
53 minutes ago, Ted said:

pošto je kontekst priče Republika Srbija 2019. godine, formalno-pravno ne igra nikakvu ulogu. formalno-pravno veći broj događaja i odnosa koji postoje nije moguć niti izvodljiv a ukoliko se i desi u praksi podeže stogim sankcijama. kada dođemo do toga da je formalno-pravni aspekt nečega od značaja bićemo na zeloj grani. ali daleko smo od toga.

to je vise no jasno, u pravu si...kontempliramo na hipotetickom nivou

7 minutes ago, assignment said:

Sunce ti sutra još jedna konferencija i to još sa igračima i stručnim štabom, proliv već u najavi :puke:

sve ok...igrace do kraja sezone pred manje od hiljadu ljudi na tribinama...cisto da se obori i rekord EL u najslabijoj posecenosti

5 hours ago, harper said:

Sad sam procitao celo saopstenje i tvrdim da od vremena Lavrentija Berije nista slicno nisam procitao. U moru klasicnih policijskih recenica ("znamo ko ste", "obavesticemo naknadno", "istrazicemo", "evidentirani ste") 

Meni je prosto neverovatno kako se vremenom sve menja, prolazi i prelazi na neke druge nivoe - osim ovog udbaškog mentaliteta i pratećeg rečnika. To se bukvalno prenosi sa generacije na generaciju bez da iole evoluira.

1 minute ago, Redoran said:

Meni je prosto neverovatno kako se vremenom sve menja, prolazi i prelazi na neke druge nivoe - osim ovog udbaškog mentaliteta i pratećeg rečnika. To se bukvalno prenosi sa generacije na generaciju bez da iole evoluira.

Policajci nikada nisu patili od preterane elokvencije.:D

5 hours ago, Shaq said:

jos jednom, najveca picketina u celoj ovoj prici je iskompleksirani  retard filip covic, koji je po nemanju obraza zajebao i svog caleta psihopatu.

kazu zvezda iznad svega, a napustice teren ako navijaci budu zvizdali, pa gde je tu onda zvezda iznad svega?

Naravno da je govno isto kao i ćale mu. Da je njima Zvezda iznad svega mali bi se sam povukao na hoklicu i držao se navijanja ali ni on a ni ćale mu nisu navijači Zvezde.

3 hours ago, MayDay said:

Daba je u Skupštini kluba?!!!

Ćoki se s njim obračunavao u onom RSB videu iz 5 delova. Mislim da je to bilo u 4. delu. 

Daba je njegov poštovalac, tu je nešto u besu permutovao Ćoki. Daba je na liniji a sećam se te 2011 kada nije bio na liniji.

1 hour ago, 1n54jd3r said:

sve ok...igrace do kraja sezone pred manje od hiljadu ljudi na tribinama...cisto da se obori i rekord EL u najslabijoj posecenosti

Očekujem dogovor Cokija I najvatrenijih, nekako će se to platiti te nece biti mesta za porodice što zvizde mladuncu. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...