Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

3 hours ago, Nikodije said:

Izgleda da će problem sa centrima rešiti dovođenjem Štimare. Horor.

Ali za početak neka izbace kepeca, kapiram da je sada njegov ostanak neodrživ. Bio sam juče u hali, i ako on bude imao volje da se uopšte pojavi na nekoj utakmici opet, kamoli da igra, onda je to već neko posebno ludilo. 

Btw u karijeri™ nisam još uživo imao prilike da vidim simultanku poput Lorenzove sinoć. Čovek uzme loptu i da koš, kao da je to najlakša stvar na svetu.

Mi nemamo nikakav problem sa centrima, pogotovo takav da moze da ga resi Vladimir Stimac. Imamo problem u organizaciji igre i tacno se zna otkud taj problem. Unutrasnja linija jeste malo "jednobrazno" selektirana ali tesko da problem sa tri nekretnine i Gistom moze da se resi tako sto ce se dovesti jos jedna nekretnina. Ako uopste dovode centra to bi morao biti neki eksplozivniji i okretniji igrac sa dobrim sutem spolja.

4 minutes ago, harper said:

Unutrasnja linija jeste malo "jednobrazno" selektirana ali tesko da problem sa tri nekretnine i Gistom moze da se resi tako sto ce se dovesti jos jedna nekretnina. Ako uopste dovode centra to bi morao biti neki eksplozivniji i okretniji igrac sa dobrim sutem spolja.

MJK

9 hours ago, samo_opusteno said:

Kao sto rekoh otisli ste totalno u 3 lepe.
Nisam vas citao 2 meseca i ne znam sta mi bi da prljam mentalnu higijenu. Svako dobro.

Nemoj i narednih 3  da čitaš, bolje je za tebe jer i onako ne razumeš, za tebe j Filip stvarno najbolji plej, za tebe je Nebojša 100% u pravu.

Ovaj Laki je plaćenik onog okvarenog limara (ako limar može da sklopi dve složene rečenice -glavu dajem /retorički razume se/), onaj lik kome skidam kapu za transparent je isto plaćenik ALI zato nisu plaćenici oni koji su okačili u Pioniru "čoviću legendo".

P.S. Pišem čoviću (č) malo jer za male ljude (karakterno) i malo slovo.

Sad sam procitao celo saopstenje i tvrdim da od vremena Lavrentija Berije nista slicno nisam procitao. U moru klasicnih policijskih recenica ("znamo ko ste", "obavesticemo naknadno", "istrazicemo", "evidentirani ste")  izdvaja se poziv delu navijaca da se fizicki obracuna sa drugim delom navijaca i tako spreci ljude koji su regularno kupili karte za utakmice da prisustvuju utakmicama za koje su kupili kartu. Nisam pravnik ali meni deluje da to moze da se okvalifikuje kao krivicno delo podstrekivanja na vrsenje krivicnog dela. Neko bi morao iz drzave da reaguje pre nego sto neki lik sa maloletnim sinom, kao sto je bio onaj koji je sinoc doneo onaj transparent, ne dobije batine od neke organizovane grupe debila koja ce raditi po nalogu kluba.

Svasta se desavalo u proslosti ali ovo saopstenje je verovatno najodvratnija i najbolesnija stvar koju je bilo ko iz bilo kojeg kluba uradio u istoriji nase kosarke.

Ovo je već došlo u stadijum da želiš da se ova agonija prekrati nekako, administrativno, BAT, da nam daju nogu u dupe u toj EL, pošto kapiram da lokalno pravosuđe teško da će reagovati, ili institucije koje se bave mentalnim zdravljem. 

Zaista ću preći u otvoreno priželjkivanje fijaska na svakoj utakmici. 

najtuznije je sto ce ovaj spin psihopate proci i kod vecine obicnih navijaca a da ne govorim kod ispranih lobanja koji sebe nazivaju dileje..

kao, grobari zvizde pa napadaj, ista fora, ko sto su grobari vikali cigani za one mma rvate sto su im bili napali sipku..

isto tako, presmesno je ovo poturanje, kako se zvizdalo retardiranom  govnaru filipu  i gistu..

gist je nakon toga vracen, pa nije bilo zvizdanja, pa se pitam, sto mentol sakota nije bio smeo da vrati svog najboljeg pleja, koji je bio najzasluzniji za pobedu zadra(partizane, krke and so on..) kad je vec bio vratio gista?

jos ce jace biti, kad nakon ovakvog saopstenja, gde je ubacio gista kako bi satro odbranio reatrdiranog filipa, istog tog gista zameni stimcem posle 3 dana..

jos jednom, najveca picketina u celoj ovoj prici je iskompleksirani  retard filip covic, koji je po nemanju obraza zajebao i svog caleta psihopatu.

kazu zvezda iznad svega, a napustice teren ako navijaci budu zvizdali, pa gde je tu onda zvezda iznad svega?

el se napustalo zbog omica, gde je akcenat bio na verskoj osnovi, da ne spominjem masu igraca koji su bili zvizdani, izmedju ostalih i jedan rakocevic, pa se nisu pisala saopstenja, a pazi ne sme da se zvizdi retardiranom sincicu, koji ne samo da je vizuelno najgori, vec i statisticki daleko najjgori igrac od svih koji se profi bave kosarkom.

pre toga psihopata se direktno i javno obrati, da mu niko nece terati sina iz klub, i nek navijaci naprave svoj klub, pa dovode za pleja kog hoce, tako reci jos jedan skolski primer "zvezda iznad svega"

ma mrs u picku materinu, UPRAVA NAPOLJE!!!

sta je pisalo na oduzetom transparentu? "Tata kupi mi klub", jel to?

a ono sto coki preti na snimku, "ja cu ti pokazati posle", 5x obecava - jel se desilo, ili je bio samo picka jak na recima?

sta to Lazic preti, "zadnji put smo igrali"? Stvarno? I sta ce biti na sledecoj EL utakmici, tim nece izaci na parket? ne razumem klovna.

a saopstenje KKCZV je sramotno: mi znamo ko ste, znamo ko vas je poslao, videli smo vas pre 2011., lojalni zvezdasi pod navodnicima, konacna i nepovratna destabilizacija kluba, to sto si kupio kartu ne znaci da mozes da zvizdis...

ovo moze da mapise samo neko ko je potpuno prso.

(btw Sakota, Ilic, Cabarkapa su izgleda ista govna kada rade sta im ovaj bolesnik naredjuje) 

Edited by Djuro

Covic priziva rat semenkara :)

Misli da ima vecinu na svojoj strani. Zapravo ovi sto ne zvizde to ne rade samo zato sto im je neprijatno ali misle isto sto i mi koji zvizdimo.

I mene je bilo blam da zvizdim, ali sam morao.

Svaki put kad sam zvizdao neka devojcica ispod mene se okrene i smeska se sto zvizdim.   Imam utisak da joj je bilo zanimljivo.

Neka nikog ne plasi ovo saopstenje, u hali smo velika vecina 

Edited by Banjo

Formalno pravno, kome Nebojsa polaze racune? Koji je nacin da bude smenjen? Kakve god vratolomije/"pozajmice" koristio, on nije vlasnik kluba? Ovo saopstenje je na liniji najtvrodokornije milosevicsko/radikalske/SNS "strani placenici i domaci izdajnici" retorike. Jezivo...

Edited by 1n54jd3r
Just now, 1n54jd3r said:

Formalno pravno, kome Nebojsa polaze racune? Koji je nacin da bude smenjen? 

Skupstini polaze racune. Jedini formalni nacin da bude smenjen je da nema podrsku clanova skupstine.

Nemam pojma ko su clanovi skupstine KKCZV, znam samo za  Dabu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...