Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2019/20

Ros

Recommended Posts

Posted

Koliko je sve drugacije kad nema bankarskog sluzbenika™. Cak je i kosarka nekako meh, gotovo losa, ali - takmicarska. Svi se bore, idu na skok, pokrivaju u odbrani do preglupih prekrsaja. Ovo mozemo vrlo lako dobiti ako ne odemo na minus dvocifreno kad se Filip jednom bude pojavio u igri.

Posted

može da bude egal dok ne počnu da ubacuju trojke. za sada ne mogu vola da ubodu, a valjda su najbolji u ligi za 3

Posted

Šakota, udari se nekoliko puta tim svojim šakotama u vugla, sa ovom postavom upravo otvaraš seriju lakih trojki za Armani, ljudi imaju otvoren šut čim su kepec i Bili zajedno u petorci.

Posted
4 minutes ago, FPLS said:

Vodili smo 4 kad je usao retard, just sayin

Nije bas ni da ostali pomazu
Hvataju ofanzivne skokove i poentiraju lako nakon toga

Ne znam ko je ono pokusao zakucavanje i popio bananu, pa zatim Beron promasio ulaz, da bi Nedara zavukao trojku.
Pa onda opet Beron ni ruku da podigne Rollu koji automatski stavlja trojku.

Sad isto promasaj Berona i dozvoljava se ofanzivni skok lagano..

Jeste da nije bilo realno da ovi vecito promasuju suteve, ali se vala i dopusta da neometano prangijaju

Posted

Naša mlada, dva puta bacila bidermajer naravno Armaniju u ruke.

Posted

Beron sa vezanih 6 i Zoe na kraju polaganjem nas vratili u egal na poluvremenu... 

Midzet ušao na +4 I očas posla odoše na +6, ali nebitno... 

Posted

Ali, kakva je to borba Plavsica i Kuzmanovica sa samima sobom da ne pomenu kancerogenu izlucevinu na terenu koja se odaziva na Filip Covic, a uredno kukaju zbog lose odbrane i pomaganja sa najboljih sutera. Jos kancerogena slina poziva akciju na tajm-autu, jebo te zivot i trener od 67 godina. Kakvo je ovo kvalitetno sprdanje s tolikim navijacima Zvezde a jos niko zbog toga nije dobio ciglu u glavu s tribina. Svakom izmenom smo dobili i izgubili ponesto na svim pozicijama ali smo drzali ritam igre, kako je slina usla pogubili smo se kao pile u tri hektara.

Posted

15-22 kad je Nebojšin retard u igri, 24-18 kad nije. Mislim ništa novo, ali je lijepo vidjeti kako se Nebojšin retard muči. Jes da njemu šište jajca za saigrače, ekipu... 

Posted
4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

15-22 kad je Nebojšin retard u igri, 24-18 kad nije. Mislim ništa novo, ali je lijepo vidjeti kako se Nebojšin retard muči. Jes da njemu šište jajca za saigrače, ekipu... 

Ma, boli njega privilegovani nepotisticki kurac, on jos poziva akcije na tajm-autu.

Ali, ono protrcavanje pored igraca Armanija koji je sam na sutu na trojci i trcanje u cosak da pokrije drugog igraca na kojem je vec Dzenkins, nakon sto je, naravno, kasnio u odbrani, neverovatna je stvar cak i za slinine standarde.

Posted
Naša mlada, dva puta bacila bidermajer naravno Armaniju u ruke.
:hail:

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Posted

Mesina upravo rekao da se Nedović povredio i neće igrati drugo poluvreme... 

Posted

Vodimo 52:45

Naravo,sada će se vratiti kepec da poravna rezultat :puke:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...