James Marshall Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Realno im je ovo sa ovim "premijum" kanalom promašaj, kad često ima 3-4 događaja iste težine, baš je fora bila da možeš da biraš šta ćeš da gledaš ili da pratiš istovremeno
harper lee Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 24 minutes ago, Apollo Creed said: Prenos včrs na SK...a danima ide najava da će biti na nova s. Zato sto Vucicevi kablovski operateri nece da stave taj novi kanal u ponudu pa bi mnogi ostali uskraceni za gledanje te utakmice jer imaju SK1 a ovaj novi kanal nemaju u ponudi. Mom prijatelju koji je uzeo PTT jer su oni jedini imali u ponudi i Arene i SportKlub 'ladno su ukinuli SportKlub jer... DjilasSolakitakoto, hoce da im jebe mater Verovatno je pitanje dana kad ce i Telekom da uradi isto. Jebena banana drzava u kojoj davaoce usluga ne zanima kvalitet usluge koju nude i zarada vec rade tako kako im narede politicari.
Apollo Creed Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Gde god da prenose 1 je sigurno... Spoiler
zakintos Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 12 minutes ago, harper said: Zakintose, brate mili, hajde se lepo ukloni s topika, osim ukoliko ti nije namera da te Teacher ukloni na neko vreme sa foruma pa da posle mozes da mu kenjas sto te banuje bezveze. Sam si napisao da ne gledas Zvezdine utakmice a pricas o motivaciji i stavu igraca na utakmicama koje nisi gledao. Da li ti to mozda nesto govori o validnosti tvojih zakljucaka? Carls Dzenkins ima mnogo nedostataka kao igrac ali motivacija i zelja na terenu ama bas nikako ne spadaju u njih. Naprotiv, Dzenkins je u svim klubovima za koje je igrao izgradio reputaciju igraca koji daje sve od sebe u odbrani i jedan je od retkih americkih kosarkasa koji sopstvenu statistiku rado zrtvuje da bi radio ono sto trener smatra da je korisnije za tim. Upravo tako je kod navijaca Zvezde sebi obezbedio status verovatno ubedljivo najvoljenijeg i najcenjenijeg stranog kosarkasa koji je ikada zaigrao u Zvezdinom dresu i jednog od najvoljenijih kosarkasa uopste. Nikome se, da se ja secam, od igraca u kosarkaskom klubu KK Crvena Zvezda nije toliko cesto, toliko rado i toliko gromoglasno skandiralo sa tribina od strane navijaca koji dolaze u halu da gledaju kosarku - famoznih semenkara. Bukvalno nikome. Ni Nemanji Bjelici, ni Gurovicu, ni Rakocevicu, ni Nedovicu, ni Guduricu, ni Bobiju, ni Markusu Vilijamsu, ni Demarkusu Nelsonu, cak ni Jaki Blazicu, koji je jedno vreme bio omiljena meta za skandiranje jer je ludovao i bacakao se na terenu kao sumanut. Apostrofirati njega kao primer za kurcobolju igraca moze samo neko ko nema blagog pojma ni ko je Carls Dzenkins ni kako igra u Zvezdi od prvog dana kad je dosao u klub. Нећеш веровати, али то исто све ради за клубове и Човић, ма где играо. Али он је лимитиран. Да, јесте... Док је Џенкинс, други тип играча, показао је да може више - сигурно је и враћен због тога. Али у овој сезони до сада је приметна курцобоља. Другим речима - не показује ништа и није то тај играч од раније. Не? За сад, бумо видели за даље Ово да не гледам, ти је нека твоја подвала. Нисам све погледао, али сам довољно видео да није проблем само у Фићи... Кажи ми какав је осећај гледати наредни важан меч за вас против ФМП-а. Је л' стрепити да можете да изгубите или сте опуштени - јер знате да су то Човићева оба клуба? Никада нисам пратио нешто што знам унапред како ће се завршити. Стварно ме занима.
Nikodije Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 4 minutes ago, harper said: Zato sto Vucicevi kablovski operateri nece da stave taj novi kanal u ponudu pa bi mnogi ostali uskraceni za gledanje te utakmice jer imaju SK1 a ovaj novi kanal nemaju u ponudi. Mom prijatelju koji je uzeo PTT jer su oni jedini imali u ponudi i Arene i SportKlub 'ladno su ukinuli SportKlub jer... DjilasSolakitakoto, hoce da im jebe mater Verovatno je pitanje dana kad ce i Telekom da uradi isto. Jebena banana drzava u kojoj davaoce usluga ne zanima kvalitet usluge koju nude i zarada vec rade tako kako im narede politicari. pa da, i ja sam na posti, tako da mi je sada svejedno da li prenose na sk, novoj sport ili lovu i ribolovu, posto nemam nista od toga. i sta sad, treba da placam dve kablovske da bih gledao sport, a samo sport me i zanima. hocu kurac.
harper lee Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Pokusao sam fino, ocigledno ne vredi. Tuga kakvog nenormalnog sveta ima.
Ćenta Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Neko ko osporava Đenkino angažovanje na parketu mora biti baš totalna dilduka što se košarke tiče ili đon obraz, njegova volja da pruži sve od sebe nije nikad upitna, čak i ako mu progreisvnost na terenu ne ide baš po planu, ali će iznijeti na leđima sve što je do njega, problem može biti kako ga koristi u svojoj taktičkoj varijanti bilo koji od trenera. Nikad problemi u igri nisu počinjali od njega, taj koji ga targetuje kao negativca samo izokreće stvarnost naopačke.
Heaviside Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Ma provocira lik namerno. Teranje u kurac i ignorisanje su jedine dve smislene reakcije na to. Pisao je i onaj Micko slicne stvari, samo što on nije namerno, jednostavno je glup. Na kraju pobrisala moderacija sve i oprostili mi što sam ga malkice opsovao.
Dankan Ajdaho Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) 4 minutes ago, Heaviside said: Ma provocira lik namerno. Teranje u kurac i ignorisanje su jedine dve smislene reakcije na to. Pisao je i onaj Micko slicne stvari, samo što on nije namerno, jednostavno je glup. Na kraju pobrisala moderacija sve i oprostili mi što sam ga malkice opsovao. Dok je ovaj pametan, ali piše gluposti? Edited December 5, 2019 by Dankan Ajdaho
Heaviside Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Hteo sam da kažem da ne piše te gluposti zato što je glup već zato što želi da provocira, ali da, po kvalitetu provokacije bi se reklo da nije previše bistar.
adasevic Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Ma kod vecine komsija koji brane covica je motiv da se kroz post ili dva dodje do mantre o dva coviceva kluba i avangardi.Sad ce i pib da pomene, pa ce valjda da zavrsi.Sakota promuva kako racuna na filipa ozbiljno, al da nam treba jos jedan plej za rotaciju. Bilo bi lepo da ga promuva. Nije da verujem da ce tako da ga svede na 2-3 min, al vredi nadati se. Filip je imao ozbiljan doprinos proletos, manje vise jer niko nije ocekivao da ista moze da doprinese i jer u aba i kls narocito sviraju i dasak vetra kao faul. U el se pusta kontakt i ozbiljnije je sudjenje a toliko je elaborirano zasto ne moze i koliko je stetan za ekipu. Nije problem samo u njemu, al sa njegovom ovolikom minutazom nemas ni prostor da razmisljas a kamoli resavas druge probleme.Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Jozef K. Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Kakva uporedna statistika Mesine i Šakote [emoji16]
harper lee Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 3 minutes ago, adasevic said: Sakota promuva kako racuna na filipa ozbiljno, al da nam treba jos jedan plej za rotaciju. Bilo bi lepo da ga promuva. Jedino sto bi bilo lepo je da tog novog pleja promuva tako sto ce Filipa da posalje u Intesa banku da uci zanat za operatera. Ovako i ako dovedu tog pleja ispasce Dobric ili Borisa iz rotacije, verovatno obojica kad se Stratos vrati. Retardiranom tatinom rekreativcu ni Luka Doncic ne bi uzeo mesto u timu, to je do sada valjda postalo jasno svima.
levi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 mnogo loših faulova, na šutu, za +1 Lorenzo bez izmene u 1/4
Recommended Posts