kralj Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 I? Koliko si puta išao do hale da pogledaš Zvezdu i stekao utiske o lošoj selekciji i bekap pleju koji fino radi prljav posao? Priznajem potcenio sam te. Mislio sam da si to pokupio od Tegeltije il tako nekog eksperta.
Joe D Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) 6 minutes ago, kralj said: I? Koliko si puta išao do hale da pogledaš Zvezdu i stekao utiske o lošoj selekciji i bekap pleju koji fino radi prljav posao? Priznajem potcenio sam te. Mislio sam da si to pokupio od Tegeltije il tako nekog eksperta. zaki je najveci fan stefana pota i gagija nikolica. da je neko drugi mislio bih da je klasicno komsijsko trolovanje, ali on verovatno iskreno veruje u to sto je napisao. Edited November 7, 2019 by Joe D
pbg12345 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 a sta kazes joe na cinjenicu da je fmp procvetao od kad su uparili pota i iliju? Spoiler zapravo mozda to najbolje pokazuje kakav je kancer filip nije fmp druga ekipa samo zbog toga sto on vise nije tamo, ali taj klub je bukvalno prodisao od kad je on otisao bilo ih je mucno gledati sa njim i najveci greh ce biti ako se vrati medju onu decurliju a zaista ovo bojenje klipova sa filipom postaje malo previse dovoljne su suve cinjenice nema potrebe za valjanjem u blatu sa covicem i sinom
Ratamahatta Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Secam se pre par godina kad je sin drkao loptu 20s po napadu a Guduric grickao nokte u cosku.
pbg12345 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 pa da, bukvalno su godinama tako igrali ovaj drkeljise 20 sekundi i onda a)pripali trojku preko ruke pola metra duzeg igraca b) zabije se u reket kao june gde nema promil sanse da uradi nesto c) 2,3 sekunde pre isteka uvali loptu saigracu da resava iz potpuno neizgradjene situacije u jebenom razvojnom timu potpuno sulud koncept
James Marshall Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Sad to radi u Evroligi, ko kaže da se istrajnost ne isplati
Heaviside Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 3 hours ago, pbg12345 said: pa da, bukvalno su godinama tako igrali ovaj drkeljise 20 sekundi i onda a)pripali trojku preko ruke pola metra duzeg igraca b) zabije se u reket kao june gde nema promil sanse da uradi nesto c) 2,3 sekunde pre isteka uvali loptu saigracu da resava iz potpuno neizgradjene situacije u jebenom razvojnom timu potpuno sulud Poslednji koji je ovo javno izgovorio je dobio po nosu dok je išao na kafu posle emisije oko 1 ujutru bez zezanja, ovo je 1/1 bio razlog za to šamaranje
assignment Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 43 minutes ago, FPLS said: Bez gnoma i Davidovca veceras. Ne verujem dok ne vidim, ili se povredio ili ga tata vadi da bi se malo smirile strasti, na nedelju, dve
Milosh76 Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 U timu nema ni Filipa Čovića. On se povredio na poslednjem treningu pred meč sa Realom. Njega će zameniti Nemanja Nenadić.
Recommended Posts