Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, radisa said:

U stvari, mislim da su imale jednu veliku grešku, penal za LIverpool, na početku, posle makazica Manea, koji nije sviran... Ruke su bile ispružene u visini grudi, A prema onoM linku što je neko kačio, to mora biti penal...

De bre... Sa pola metra razdaljine. Teško da ima sudije koji bi to sudio. 

Posted
De bre... Sa pola metra razdaljine. Teško da ima sudije koji bi to sudio. 
Već sam napisao, ni u ludilu penal ni po kakvom kriterijumu
Posted
7 hours ago, Weenie Pooh said:

U finalu evro kupova? To obično sude nadrkani autoritarijanci koje retko ko sme da cima za rukav. Ne pamtim da su nekog sudiju hteli da biju & ubiju na takvim utakmicama.

A koliko se fudbalerke džentlmenski™ ponašaju prema sutkinjama... verovaću ti na reč

možeš da veruješ šta hoćeš. možeš da veruješ da si nešto dokazao nekim snimkom koji nema veze s ovim, šta god

Posted

Priroda stvari, jebiga. Nije moj izbor, a verujte da nije ni lako :sad: 

Alwaysright2.png

Posted

Aleksis Sancez zeli da ide u Italiju ovog ljeta. Roho takodje trazi transfer, bijesan sto nije realizovan transfer u Everton. Ako izuzmemo nedovodjenje jednog Eriksena, bio bi to sasvim zadovoljavajuci prelazni rok, narocito imajuci u vidu da pojacanja zasad djeluju kao pun pogodak.

Posted
15 minutes ago, kipo said:

Aleksis Sancez zeli da ide u Italiju ovog ljeta. Roho takodje trazi transfer, bijesan sto nije realizovan transfer u Everton. Ako izuzmemo nedovodjenje jednog Eriksena, bio bi to sasvim zadovoljavajuci prelazni rok, narocito imajuci u vidu da pojacanja zasad djeluju kao pun pogodak.

Kog ovog leta? Nek idu u k... ali Eriksena ne mozemo dovesti, kasno je

Posted

Roho je bio opcija samo na pozajmicu u Everton. Mada ja bih prodao Alexisa i pola njegove plate dao Rohu samo da ode bilo gde.

Posted
35 minutes ago, Giggsy said:

Kog ovog leta? Nek idu u k... ali Eriksena ne mozemo dovesti, kasno je

Mislim da to što je kasno nije glavna prepreka njegovom dolasku kod vas

Posted

Liverpul će protiv Sautemptona izgleda u timu imati trećeg i četvrtog golmana pošto je Adrijanu otečen članak :kecman:

Posted

Fenomenalno.

Očekujem protiv Sotona, kad u 94. minutu Trent izjednači iz slobodnjaka, da neka Kinsey Wolanski utrči sa tribina i pokida mu ACL.

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Liverpul će protiv Sautemptona izgleda u timu imati trećeg i četvrtog golmana pošto je Adrijanu otečen članak :kecman:

ECFpR-YX4AAc9Tc.jpg

ceka ko zapeta puska...

Posted

Šestom golmanu Lonerganu su ladno uvalili Mignoletov dres sa brojem 22, da se ne troše i štampaju nove :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...