Bustin Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 16 hours ago, radisa said: U stvari, mislim da su imale jednu veliku grešku, penal za LIverpool, na početku, posle makazica Manea, koji nije sviran... Ruke su bile ispružene u visini grudi, A prema onoM linku što je neko kačio, to mora biti penal... De bre... Sa pola metra razdaljine. Teško da ima sudije koji bi to sudio.
copkillah Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 De bre... Sa pola metra razdaljine. Teško da ima sudije koji bi to sudio. Već sam napisao, ni u ludilu penal ni po kakvom kriterijumu
levi Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 7 hours ago, Weenie Pooh said: U finalu evro kupova? To obično sude nadrkani autoritarijanci koje retko ko sme da cima za rukav. Ne pamtim da su nekog sudiju hteli da biju & ubiju na takvim utakmicama. A koliko se fudbalerke džentlmenski™ ponašaju prema sutkinjama... verovaću ti na reč možeš da veruješ šta hoćeš. možeš da veruješ da si nešto dokazao nekim snimkom koji nema veze s ovim, šta god
Weenie Pooh Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Priroda stvari, jebiga. Nije moj izbor, a verujte da nije ni lako
kipo Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Aleksis Sancez zeli da ide u Italiju ovog ljeta. Roho takodje trazi transfer, bijesan sto nije realizovan transfer u Everton. Ako izuzmemo nedovodjenje jednog Eriksena, bio bi to sasvim zadovoljavajuci prelazni rok, narocito imajuci u vidu da pojacanja zasad djeluju kao pun pogodak.
Giggsy Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 15 minutes ago, kipo said: Aleksis Sancez zeli da ide u Italiju ovog ljeta. Roho takodje trazi transfer, bijesan sto nije realizovan transfer u Everton. Ako izuzmemo nedovodjenje jednog Eriksena, bio bi to sasvim zadovoljavajuci prelazni rok, narocito imajuci u vidu da pojacanja zasad djeluju kao pun pogodak. Kog ovog leta? Nek idu u k... ali Eriksena ne mozemo dovesti, kasno je
John Coltrane Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Roho je bio opcija samo na pozajmicu u Everton. Mada ja bih prodao Alexisa i pola njegove plate dao Rohu samo da ode bilo gde.
copkillah Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 35 minutes ago, Giggsy said: Kog ovog leta? Nek idu u k... ali Eriksena ne mozemo dovesti, kasno je Mislim da to što je kasno nije glavna prepreka njegovom dolasku kod vas
copkillah Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Liverpul će protiv Sautemptona izgleda u timu imati trećeg i četvrtog golmana pošto je Adrijanu otečen članak
copkillah Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 A najbolji deo priče je kako se povredio, samo pogledajte snimak https://twitter.com/ReaazAhmed/status/1162305492741496832
Weenie Pooh Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Fenomenalno. Očekujem protiv Sotona, kad u 94. minutu Trent izjednači iz slobodnjaka, da neka Kinsey Wolanski utrči sa tribina i pokida mu ACL.
cvrlle Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 1 hour ago, copkillah said: Liverpul će protiv Sautemptona izgleda u timu imati trećeg i četvrtog golmana pošto je Adrijanu otečen članak ceka ko zapeta puska...
Weenie Pooh Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Šestom golmanu Lonerganu su ladno uvalili Mignoletov dres sa brojem 22, da se ne troše i štampaju nove
Recommended Posts