Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

aj dovuci papir i olovku pa piši ovako:

činjenica broj 1 - zinchenko je odigrao daleko najviše utakmica od svih sitijevih levih bekova prošle sezone

činjenica broj 2 - zinchenko igra za klub koji se takmiči u premier ligi

ako ti bude trebala pomoć da sabereš 1+2 viči, ali osećaćeš se mnogo bolje ako sam dođeš do zaključka bez ičije pomoći

Posted

Nemoj ova koprcanja, neprijatno je gledati te, kvariš uspomenu na nepokojnog Ruxina :cry:

Posted

brate te pokušaje nam nisi uspešno prodao ni prvih 26 puta kad sam te pwnovao, sad je već ono...maaa dobar je dečko copi, prostodušan :sad:

Posted

evo ja sam rad računati ovo kao tvoje dostojanstveno izvlačenje iz diskusije, biće sve ok

sporcki pozdrav :sleep:

Posted
4 hours ago, copkillah said:

Startni bek sa 14 odigranih utakmica? Ovaj, kako da ti kažem...

Тако је и израчунао да је Марез играо више од Кеите.

Posted

oprostite, zaboravio ne razumete koncept igranja na svim frontovima podjednako ozbiljno i uspešno :dry:

Posted
17 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

oprostite, zaboravio ne razumete koncept igranja na svim frontovima podjednako ozbiljno i uspešno :dry:

То кажеш после успеха у Мадриду? И вожње Ушатог улицама Манчестера?

Posted

svaka čast, solidan je uspeh uzeti evropski kup. I naša dva domaća+šampionat su isto ok :sleep:

Posted

Czech back in Chelsea - pozicija savetnika izmedju Borda i menadzera/ prvog tima, vidjen je sa Marinom Granovskajom na stadionu, to je to. Covek ima samo 37 godina...

Posted
Super je Čeh.
Nije ni Marina za baciti...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted
7 minutes ago, Hobbit slayer said:

Nije ni Marina za baciti...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

+1... ima neshto ;)

Posted

jel skapirao neko zašto se pep ne bije za ligta, bije za maguirea?

slična im je cena koliko vidim, jedino što je mali izgleda bezobrazan glede plate i što nije home-grown

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...