Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

aj dovuci papir i olovku pa piši ovako:

činjenica broj 1 - zinchenko je odigrao daleko najviše utakmica od svih sitijevih levih bekova prošle sezone

činjenica broj 2 - zinchenko igra za klub koji se takmiči u premier ligi

ako ti bude trebala pomoć da sabereš 1+2 viči, ali osećaćeš se mnogo bolje ako sam dođeš do zaključka bez ičije pomoći

Nemoj ova koprcanja, neprijatno je gledati te, kvariš uspomenu na nepokojnog Ruxina :cry:

brate te pokušaje nam nisi uspešno prodao ni prvih 26 puta kad sam te pwnovao, sad je već ono...maaa dobar je dečko copi, prostodušan :sad:

Ruksa u svakoj diskusiji:not interested dont care GIF by Ranveer Singh

evo ja sam rad računati ovo kao tvoje dostojanstveno izvlačenje iz diskusije, biće sve ok

sporcki pozdrav :sleep:

4 hours ago, copkillah said:

Startni bek sa 14 odigranih utakmica? Ovaj, kako da ti kažem...

Тако је и израчунао да је Марез играо више од Кеите.

oprostite, zaboravio ne razumete koncept igranja na svim frontovima podjednako ozbiljno i uspešno :dry:

17 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

oprostite, zaboravio ne razumete koncept igranja na svim frontovima podjednako ozbiljno i uspešno :dry:

То кажеш после успеха у Мадриду? И вожње Ушатог улицама Манчестера?

svaka čast, solidan je uspeh uzeti evropski kup. I naša dva domaća+šampionat su isto ok :sleep:

Czech back in Chelsea - pozicija savetnika izmedju Borda i menadzera/ prvog tima, vidjen je sa Marinom Granovskajom na stadionu, to je to. Covek ima samo 37 godina...

D9kh4L7WkAEajYh.jpg:large

Super je Čeh.

Super je Čeh.
Nije ni Marina za baciti...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

7 minutes ago, Hobbit slayer said:

Nije ni Marina za baciti...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

+1... ima neshto ;)

jel skapirao neko zašto se pep ne bije za ligta, bije za maguirea?

slična im je cena koliko vidim, jedino što je mali izgleda bezobrazan glede plate i što nije home-grown

Guest
This topic is now closed to further replies.