Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

nema vise awb-a za fantasy. primace gol na svakoj :(

Posted

@porucnik vasic

mahrez odigrao 734 minuta više, preko osam punih utakmica. daleko, daleko, bliži saneovoj minutaži (143 min. više) nego toj vašoj rezervi od 70 milki. :happy:

što ulazite u frku kad znate ste pwnabilni? :fantom:

Posted

Sta vam moze ffp kad ste sve nasrije i mangale instant pokupovali tokom proteklih 10 god.

Posted
8 hours ago, Pokojni Ruxin said:

@porucnik vasic

mahrez odigrao 734 minuta više, preko osam punih utakmica. daleko, daleko, bliži saneovoj minutaži (143 min. više) nego toj vašoj rezervi od 70 milki. :happy:

što ulazite u frku kad znate ste pwnabilni? :fantom:

Јашта Кеита није био повређен док Марез јесте.:fantom:

8 hours ago, kipo said:

Sta vam moze ffp kad ste sve nasrije i mangale instant pokupovali tokom proteklih 10 god.

:happy:

Posted
19 hours ago, ArleKino said:

United navodno ponudio 70 miliona funti za Aubameyanga. Još 10 i neka ide. Juče je napunio 30 godina.

Nema ništa od toga, to bi , maltene, bio ceo budzet na igrača u tridesetim...

Posted

lol, samo 100 miliona...mi prošle godine potrošili 60 i uzeli sva 4 domaća trofeja :fantom:

Posted

loše si obavešten

btw produžili smo i zinchenka, jel postoji još neki startni bek u ligi plaćen 1.7m? :happy:

Posted
Just now, Pokojni Ruxin said:

loše si obavešten

btw produžili smo i zinchenka, jel postoji još neki startni bek u ligi plaćen 1.7m? :happy:

Hmmm najbolji desni bek nije plaćen ništa :fantom:

Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

loše si obavešten

Bellerin i Kolašinac nisu koštali ništa. :fantom:

Posted

to se ne računa, šta ste poleteli :fantom:

jel postoji još neki startni bek u ligi koji nije odgojen u klubu ili doveden bez ugovora plaćen 1.7m? Tako sam i mislio!

Posted

Startni bek sa 14 odigranih utakmica? Ovaj, kako da ti kažem...

Posted (edited)

bro, ne znam kako da ti kažem ali mi smo iz nekog razloga odigrali mnogo više utakmica od vas ove sezone, tako da je cifra zapravo 30 u svim takmičenjima :happy:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

bro, ne znam kako da ti kažem ali mi smo iz nekog razloga odigrali mnogo više utakmica od vas ove sezone tako da je cifra zapravo 30 u svim takmičenjima :happy:

14 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

loše si obavešten

Pa o čemu tačno pričaš, odluči se, pošto si promašio i ovo "startni bek" i ovo "u ligi" :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...