radisa Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 Najgore, čelzi ima sasvim pristojnog rezervnog golmana, nije mi jasno što mali mora da brani... ima klauzulu ili?
189- Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 nije ni caballero nesto preterano dobar. ima i on svojih momenata. blackman je veciti talenat i treci-cetvrti golman, tesko da ce dobiti ikada sansu, bulka je branio pre dve godine na pripremama u maleziji ali je on proslog leta otisao u psg...green se penzionisao a cech je u fotelji. nikakvo pranje novca jednostavno je bio mnogo bolji i sigurniji u atleticu, real ga je hteo i dok jos nisu osigurali courtoisa bilo je price da ce on kod njih. bio je panicna kupovina poslednjih dana prelaznog roka nakon odlaska zmije. puno je para placeno njemu ali to nije ni najgora stvar, najgore je sto je dobio ugovor do 2025, tj sedmogodisnji ugovor. a kako se zna politika chelsea oko prodaje igraca, vrlo je tesko zamisliti da ode trajno.
ArleKino Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 1 hour ago, Bustin said: btw, cestitke svim dobronamernim navijacima Liverpula!!! Mogao si ih obojicu imenovati.
copkillah Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 1 hour ago, ArleKino said: Mogao si ih obojicu imenovati. nisu sa foruma, imena ne bi značila
189- Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 gospodin lampard stavlja na mesto pateticnog kloppovog pomocnika
Pokojni Ruxin Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 ko će da bude veći kepa od njih dvojice? moj glas ide werneru 1 1
Pokojni Ruxin Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 btw zar čelsi nije već završio ziyecha? zar se mount nije nametnuo ove sezone? zar nisu sva trojica vrlo sličan profil? šta to planira da igra lampardara dogodine? 189?
189- Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 ziyech vec trenira sa ekipom, werner je na odmoru a havertz ne zeli vise da igra za leverkuzen koji jos treba da u avgustu igra u le. nemam pojma sta planira, verovatno isto kao i ove godine sa puno tumbanja i menjanja formacije. sva trojica mogu igrati na vise pozicija u sredini a samo ziyech ne igra i napadaca. moze 4-2-3-1 sa havertzom kao desetka, pulisic i ziyech na krilu a werner napadac a sa kanteom/kovacicem/mountom iza njih. moze 4-1-4-1 sa kanteom kao dmc a u sredini havertz + kovacic ili mount. rice se isto sve ozbiljnije spominje kao pojacanje, moze on i u odbrani i kao dmc. sto bi dosta pomoglo jer su kante i kovacic vise povredjeni nego sto nisu. pa u formaciji sa tri stopera, moze rice i da zaigra u sredini ako treba da se brani rezultat. uvek mi se svidjala fleksibilnost ekipa. pa nek trener nadje najbolje pozicije igracima i role. 1
John Coltrane Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 80mil je oruzana pljacka, ponavljam po 100ti put. Mada bih mu jebo mamu za ovo sto ne zeli da igra LE. Generalno zadnjih par kola u Bundesu ili nije pocinjao u 11 ili je imao ozbiljnu kurcobolju. Pulisik plus Zijah,Verner, Kai ozbiljno rade ljudi zaduzeni za transfere. Lampar ce biti na slatkim mukama™.
Pokojni Ruxin Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 ne mož da bude pljačka u svetu u kom je ekipa koje najneracionalnije troši pare na svetu dovukla bruna za 65...eto da jednom i ja pohvalim junajtedovu transfer politiku
Jean-Luc Picard Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 (edited) i na sve to bi još Rajsa da uzmu....a onda kad ih lupi po ušima FFP za par godina biće "nismo mi majke mi" Edited July 23, 2020 by Jean-Luc Picard
189- Posted July 23, 2020 Posted July 23, 2020 i rice i levi bek i golman... kakav crni ffp, to vise ne postoji, pitaj ruxina
Recommended Posts