Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pokvario ga Ronaldo onomad na SP, još se nije opasuljio

• +1 1
Posted
5 minutes ago, ArleKino said:

Pa imao je dugu pauzu zbog ozljede. On, Chambers i Stones pod Artetarom = Keown, Adams i Bould.

Htjedoh da te pitam nešto drugo:

kako City zamišlja narednu sezonu? Odlazi stari Silva kao pretposljednji veteran, ostaje još Kun. Nema više Sanea, a itekako bi vam valjao. Ko će biti lider u svlačionici?

kulibali ili ona španska prevara ferran torres :fantom:

pa ovo što 189 u suštini, ali mi i malo smešno kad se mi navijači pravimo da znamo mnogo o liderstvu i generalno stanju u svlačionici. eno sekta kaže da je engleski balvan onoliko preplaćen jer ima 1 jak izrazit lideršip. ne znam otkud na osnovu ćega su zaključili. valjda ima ocenu 16 u fm-u 

šta radi junajted btw?

Posted (edited)
7 minutes ago, Mercuzzio said:

Jel beše De Gea produžio ugovor ove sezone?

Sent from my iPhone using Tapatalk

trip je što imaju boljeg golmana na pozajmici u šefildu, ali će da izduvaju za svoje dete jer ko će pobogu sad da preuzme ddg-ov ugovor :lolol:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Vec godinu dana pricam prodati DDG i staviti Hendersona na gol .

Posted
Just now, renne said:

mogao bi se makar počasni dati

Najskuplja nekretnina™ promaši prazan gol... Da je ušlo, moglo je svašta biti...

Posted

Ole je izgubio meč, DDG i da nije primio 2 kiks gola ubedjen sam da bi Chelski dao bar 1, zaslužuju boljom igrom i većom željom. Ole je izveo eksperiment sa rovitim Vilijamsom i vazda rovitim Baijem umesto da je izveo tim koji je imao fantasičan niz. 

Posted

Zna li se momci kada pocinje nova sezona?

Posted

To niko ne zna,za sada samo Francuzi pocinju na "vreme",posto su obustavili ligu,Holandjani i Belgijanci takodje.Mislim da ce Nemci malo kasniti u odnosu na standardnu prvu nedelju avgusta.

• +1 1
Posted (edited)

pocetkom septembra bi trebalo.

12. septembra.

Edited by 189-
  • +1 1
Posted
34 minutes ago, ArleKino said:

Pa imao je dugu pauzu zbog ozljede. On, Chambers i Stones pod Artetarom = Keown, Adams i Bould.

Brexit FC :fantom: 

Posted

Hehe, sta radi najsporiji i najtromiji, a najskuplji centralni, pa jos kapiten... ccc

Sve bih ovo pozadi prodala osim Van Bisake..Cao

Posted
22 hours ago, Pokojni Ruxin said:

čestitke junajtedu!

Ruksine vradzbine :sleep:

Posted
4 minutes ago, Jumanji said:

Hehe, sta radi najsporiji i najtromiji, a najskuplji centralni, pa jos kapiten... ccc

Sve bih ovo pozadi prodala osim Van Bisake..Cao

Rupa,umesto jos 15 miliona i Kulibalija da smo doveli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...