copkillah Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Samo da se javim da sam izašao iz sramotne tamnice i da se zahvalim svima na čestitkama 2
dragance Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Pogledah malo bolji i duzi snimak ponistenog gola WHU. Jebi ga - cist ofsajd.
dragance Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 34 minutes ago, copkillah said: Samo da se javim da sam izašao iz sramotne tamnice i da se zahvalim svima na čestitkama Zar si bio u tamnici?
mozzer Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 13 hours ago, 189- said: hehe. antonio napravio decu rudigeru i christensenu. sramota. nadam se da havertz zna igrati stopera, levog beka i golmana Kao sto sam vec pisao, Rudiger je prosecan stoper, a Christensen ne bi imao mesto ni u Partizanu. Dok je on u timu besmisleno je ocekivati bilo kakve rezultate, pogledati samo reakciju kod 3.gola. I zaista da sklone vise ovu prevaru Kepu nema smisla vise. Ako bude mesto za LS potpuna premija. Pojacanja u odbrani ako hoce bolju i konkurentniju narednu sezonu
copkillah Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 5 minutes ago, dragance said: Zar si bio u tamnici? Da, zamisli, javnu ličnost narkomana nazvao narkomanom Ali nema veze, dobar sam čovek pa praštam
Pokojni Ruxin Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 fudbalskog trenera ekipe koja im je uzela kup ako se na varam, tako da ipak nešto manje dostojanstveno dobrodošao svakako, ne dobija svaki dan čelsi sitija
copkillah Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 8 minutes ago, Pokojni Ruxin said: fudbalskog trenera ekipe koja im je uzela kup ako se na varam, tako da ipak nešto manje dostojanstveno dobrodošao svakako, ne dobija svaki dan čelsi sitija Baš lep djv momenat od tebe, umesto da kažeš da sam sportski izrazio nadu da će publika da prestane da vređa tog uživaoca zabranjenih supstanci Hvala za dobrodošlicu, čujemo se za špalir!
Pokojni Ruxin Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 jel si video da su se neki ovde kao pitali dal će biti špalira? dal će pep i siti biti gospoda, lololol, kakvo pitanje
copkillah Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Svašta, Pep ima apsolutno poštovanje prema Klopari, biće mu čast.
Pokojni Ruxin Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 (edited) realno bih i ja ustao da tapšem ispred tv-a, ali ne pratim iz moralnih razloga. vi ste tapšali prethodne 2 godine pa ne vidim da vam pala kruna sa glave, šta fali.... Edited July 2, 2020 by Pokojni Ruxin
Mindaugas Žukauskas Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Al ovaj Viško smara sa svojom interpretacijom fudbalskih pravila. Druže, komentariši fudbalsku utakmicu.
Mercuzzio Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Džaba sve... VAR ne može da koriguje ljudsku glupost
Recommended Posts