Mindaugas Žukauskas Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 (edited) 1 hour ago, Meazza said: Znam da Seaman tu ne spada ali mislim da je potcenjen. Svi ga se secaju po Ronaldinjovom golu. Ili pak po ovome Ali kako je Čelsi došao od Čehovih 92% do Kepinih, koliko, 49%, u periodu od jedne decenije Edited March 7, 2020 by Mindaugas Žukauskas
Gylfi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Faul na Gomezu? Ništa, a?Jebo ti ovakav sport sa ovakvim random suđenjem.
Mindaugas Žukauskas Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 2 minutes ago, Gylfi Pleasure said: Faul na Gomezu? Ništa, a? Jebo ti ovakav sport sa ovakvim random suđenjem. Isto kao faul Manea protiv Noriča pre par kola, ili faul Žesusa na Bernabeu.. Just a nudge
Baldrick S. Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Faul ili ne faul ne menja cinjenicu da Liverpul igra uzasno. Ako bi da se tesim rekao bi da Klop igra mentalne igre protiv Simeonea
Weenie Pooh Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Nije faul, Gomez stao i raširio ruke a posle stoji na petercu tri metra od Vilsona
ArleKino Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Jesam li vam pričao kad o onom kad je Real u februar 2004.godine ušao sa +18 u odnosu na Barcu, a Barca ih prestigla do kraja sezone? Čru stori.* - Rafa je uzeo titulu sa Valencijom, Ronaldinho i Davids Barcu dovukli do drugog mjesta, a Real završio treći
Gylfi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Pa nemam pojma, da je Gomez izgubio korak i pao kapiram da nema trika da ne bi svirao. Mada je ta razlika oko pao vs. nije pao od vajkada idiotska u fudbalu.
Weenie Pooh Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Izvini ali kako, na koji nacinDobrim vibracijama i uzdanjem u sreću.Ignorisanjem rotacije. Forsiranjem beskonačnih centaršuteva i kad ima i kad nema prostora. Nemanjem izmene za oba beka.Ziherašenjem na plus jedan u gostima. Ziherašenjem na minus jedan u Evropi. Ako Klopp ima zasluge za onaj niz pobeda, ima i odgovornost za ovaj minijaturni strmopizd.
čekmeže Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Ali engleske sudije...Mane igra namerno rukom i ne dobije žuti.
Pantelija jr Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Ajebemumater... namjerno igranje rukom kad pokušavaš da ostvariš neku prednost ili kad mahinalno posegneš za loptom koja te prelijeće i odlazi u aut ne bi ni trebalo tretirati podjednako
čekmeže Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Nema on šta da hvata loptu rukom, to bi onda radili stalno.
Mindaugas Žukauskas Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 22 minutes ago, čekmeže said: Nema on šta da hvata loptu rukom, to bi onda radili stalno. Pa ne bi, jer bolje je da protivniku ostaviš aut nego slobodan udarac
Glass Joe Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 3 hours ago, Meazza said: Znam da Seaman tu ne spada ali mislim da je potcenjen. Svi ga se secaju po Ronaldinjovom golu. I slicnom lobu u finalu KOK 1995
Milošica Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 (edited) Najbolji:1.Šmajhel 2.Čeh 3.Van der Sar Omiljeni:Rejna i Leman. Edited March 7, 2020 by Milošica
Recommended Posts