Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ladno Totenham uzeo trofej :lolol:

Tesko da ce Klop da ostavi Wilsona. Ima dobru levu nogu ali je i mnogo bandoglav plus "mnogo mator". U igri se nije video osim kad mase rukama da mu bace loptu. Stavili cenu od 20 miliona funti. Vise je pokazao mladjani Eliot za 20 minuta nego Wilson. Osim gola.

Posted

Šta znači "mnogo mator"? 

Verujem da je mlađani Eliot više pokazao za 20 minuta, osim gola, što je valjda najvažnija stvar. Kačio sam klip šta je Vilson uradio za sezonu, je li Eliot pokazao više prošle sezone?

Posted

Brutalni Barkli i Pedro, svršika od gola.

Posted
22 minutes ago, čekmeže said:

Šta znači "mnogo mator"? 

Verujem da je mlađani Eliot više pokazao za 20 minuta, osim gola, što je valjda najvažnija stvar. Kačio sam klip šta je Vilson uradio za sezonu, je li Eliot pokazao više prošle sezone?

Za Klopa je "mnogo mator". Wilson je, koliko god mi je tesko to da napisem materijal za Kristal Palas, West Hem, Wulfse a ne za ekipu koja hoce da osvoji titulu. Voleo da ostane u Pulu ali ne verujem da hoce. Ne znam da li i kako mozemo da uporedjujemo Vilsona sa 22 i Eliota sa 16.

Posted

Pa ne poredimo Wilsona i Eliota, prvi će gotovo sigurno igrati za neki PL tim ove sezone a drugi će da se lomata po livadama sa dečurlijom.

Poredimo Wilsona i Šakiru. Ono što pruža Gnjilanac sa klupe mogao bi verovatno i Wilson. Jedino je pitanje da li Klopp veruje u malog, pa računa da je bolje da ga proda kasnije za još veće pare, ili hoće da ga uvalja sad pre nego što se ispostavi da je novi Ibe u pitanju. (Dok se od Šakirine prodaje svakako neće usrećiti.)

Posted

Ne mora da znaci da ce da se lomata po livadama.

Sve je izvesnije da Klopp ove sezone pokusava da otkljuca "you can't win anything with kids" achievement na fm-u. Ako me razumete :D

Posted (edited)

Inače, mali Elliott stvarno deluje kao opasan potencijal. Podseća najviše na Rasima Sterlinga, s tom razlikom što je on u ovim godinama imao kilav šut i jedva dobacivao do gola sa ivice šesnaesterca, dok ovaj deluje malo jače i ima debilniju frizuru.

Naravno, dok sazri može da propadne šest puta iz šesnaest razloga.

Edit: Bio bih vrlo iznenađen da ga priključi prvom timu, dečko jedva da je dobijao priliku za Fulham. To što je protiv Lyona oko 75. minuta ušlo devet zagarantovanih startera za City plus Elliott i Mignolet ne mora ništa da znači.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Ma to da. Deluje kao hibridni sin zenske Shake i Kutinja. A da ima potencijal ima i to opasan. Vaistinu, ga udari neki grom u cuperak i to je to od potencijala.

Bez zajebavanja sada, moze da igra protiv timova koji ce da igraju bunker a to je 10 njih u PL + kupovi. Mladjani Hoever je podmladjena verzija vec mladog Trenta. Larouci crna verzija Robertsona, Van der Berg Van Dijk...

Posted (edited)
30 minutes ago, Zlurad said:

Za Klopa je "mnogo mator". Wilson je, koliko god mi je tesko to da napisem materijal za Kristal Palas, West Hem, Wulfse a ne za ekipu koja hoce da osvoji titulu. Voleo da ostane u Pulu ali ne verujem da hoce. Ne znam da li i kako mozemo da uporedjujemo Vilsona sa 22 i Eliota sa 16.

Šta znači za Klopa je mnogo mator? U WHU, Palasu ili Vulvsima sigurno ima dosta materijala™ za Liverpul, osim ako misliš da u 23 za Liverpul mogu da igraju samo galaktikosi. Meni bi po formi igrao pre Šaćirija, Lalane, možda i Oxa ili Keite.

Vilsona i Eliota nisam ja počeo da poredim, ti si ih stavio u istu rečenicu.

Edited by čekmeže
Posted

Zasto pre Lalane i Keite? Lalana odigrao doktorski danasnju utakmicu, Keita se trudi. Nadamo se da ce da potraje barem par utakmica.

Wilson je u Derbiju navikao da mu daju tu dzokersku poziciju u kojoj moze da radi sve i uvek. Da trci desno, da ide u sredinu, da sutira, da vice na saigrace. Koga bi on mogao da menja u rotaciji izmedju Manea, Salaha, Firmina, Vinija, Hendersona, Origija, Sakirija, Milnera, hajpovanog Brustera? Ili je bolje da se uzme 20+ miliona evra sada?

Posted

Wilson uglavnom igra RWF, dakle menjao bi isključivo Salaha. Minuti bi mu bili ograničeni, pretpostavljam da bi počinjao samo nebitne kup utakmice, ali to bi za dečka od 22 godine trebalo da bude sasvim dovoljno da nastavi da se razvija. (Ox i Keita krilne napadače igraju samo prinudno, tako da ima smisla da bi on tu bio ispred njih.)

Shaqiri je u sličnoj situaciji, prošle sezone je malo igrao od kako se napustila sumanuta 4-5-1 formacija sa egipatskim sidrašem. Dakle, upravo za te minute bi bio konkurentan velški Torres. Razlika je u tome što Shaqiri ima 27 godina, dakle teško da će mu rasti cena, a za gegenpressing nije baš zainteresovan.

Posted

Разлог више је да кепец из Гњилана буде склоњен у страну. Вилсон је у Дербију играо и по средини.

Posted

Sve smo blizi da me udari karma i da za koji dan uvedemo 80mil£ umesto imena branića™ Lestera.

U ostalim vestima dovodimo neko dete Hanibala iz Monaka, 16 leta.

Posted (edited)

jel istina da je dibala rekao, citiram ma lol, kakav junajted :isuse:

?

Edited by Pokojni Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...