Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, ArleKino said:

@porucnik vasic :wub: za juniora.

+1

Ali mnogo je ružan tako štraftast. Dres, mislim.

Posted
5 hours ago, Meazza said:

Aha, sigurno je slicna.  

Pa mnogo grđa ne može da bude. Ali dobro, možda Dybala ne bira između Mančestera i Torina nego Mančestera i nekog Mediterana, to razumem.

Posted
7 hours ago, 189- said:

maguire sada sigurno dolazi

Pa, CB, je svakako bio jedan od prioriteta bez obzira na ovu vest, jer smo i kompletni busni, a kompletni smo svake prestupne godine

Btw. ako se zavrsi ovo za Dybalu i odigra kako moze i zna, opljackali smo Juventus

Posted

"Sell, buy players, sign contract, not sign contract - I think it is not in my hands, it's in the club's hands and [chairman] Daniel Levy.

"The club needs to change my title and description. Of course I am the boss deciding the strategic play, but in another area I don't know. Today, I feel like I am the coach." 

@levi proziva te Poketinjo

Posted

manager je i onako prevaziđen koncept, iz 20 veka

Posted
4 hours ago, Giggsy said:

Pa, CB, je svakako bio jedan od prioriteta bez obzira na ovu vest, jer smo i kompletni busni, a kompletni smo svake prestupne godine

Btw. ako se zavrsi ovo za Dybalu i odigra kako moze i zna, opljackali smo Juventus

+1000000

Posted

E, a što je Dibala imao tako očajnu sezonu u Juventusu? 

Posted

Obarao sebi cenu da može da prođe trejd za Lukakuaua.

Posted

zar nije pre neki dan izjavio da zeli da ostane u juventusu. ili to mislio samo zato sto je tada tottenham bio zainteresovan...

Posted

On hoce da ostane ali Juventus izgleda nece njega. Ozbiljni razgovori u Londonu, sve kazu dogovoreno, jos samo on da odluci :unsure: 

Posted
Cudna sezona u najmanju ruku, kod Allegrija nije stimalo nikako sa dolaskom Ronalda. Mandzuka u sredini do povrede, tu i Ronaldo voli da se mota kao sto je poznato, a Dybala mi ne deluje kao tip da uzme skroz sa krila i da vuce. I on voli ipak malo blize sredini. I onda povrh svega je Bernadesci izgledao bolje u drugom delu za tu ulogu sa boka. Cak se ni za Douglasa nije naslo mesto koji je pretprosle drugi deo sezone bukvalno sam vukao i bio najbolji igrac. Jos Allegri voli malo ziheraski da igra pa je cak i Cancela koji je po meni bolji mnogo od DeScigla poceo na klupu da salje zbog defanzive.

Odoh presiroko, nebitno Dybala i pored takve sezone ima mnogo veci domet, komedija ako urade tu trampu...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Sto Inter ne trampi Ikardija za Dibalu i 50 miliona!?

Posted
4 hours ago, copkillah said:

Zato sto je u velikoj meri grejao klupu (u LS pogotovu) i zato sto je "cucan" na sve 4 pozicije u napadu i do iznemoglosti rotiran sa Ronaldom, Bernardeskijem, Mandzukom, Guardadom, Kostom...

Zadnji put kad nam je Argentinac igrao u napadu bili smo prvaci Evrope :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...