Giggsy Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Svakako ne bih voleo da Pogba odjezdi. I da je SMS igracina, sa kim da ga uparis u tri na sredini
Weenie Pooh Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 7 hours ago, ArleKino said: Nemamo prirodnih krila. Pepe će upasti desno. Auba će igrati lijevo, Laca u sredini, Özil i Ceballos se mijenjati na 10... Trpaćemo i trpaće nas. Naravno, gurni najboljeg strelca prošle sezone na krilo, you know it makes sense. 2 hours ago, Giggsy said: Svakako ne bih voleo da Pogba odjezdi. I da je SMS igracina, sa kim da ga uparis u tri na sredini Da ga upariš u tri sa Pogbom nećeš moći ni ako ostane. Trebaće ti neki Herrera da krpi pozadi, ne može to sam Matić koji je prebacio tridesetu.
ArleKino Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 26 minutes ago, Weenie Pooh said: Naravno, gurni najboljeg strelca prošle sezone na krilo, you know it makes sense. Pa i igrao je LW i prošle sezone, osim ako igramo nekih 3-5-2.
Weenie Pooh Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Zar nije bio ili solo centarfor, ili u paru sa Lakazetom? Ko je bio treći kad je Auba igrao na krilu, Iwobi? Koliko ste utakmica tako započeli?
Giggsy Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 (edited) 2 hours ago, Weenie Pooh said: Naravno, gurni najboljeg strelca prošle sezone na krilo, you know it makes sense. Da ga upariš u tri sa Pogbom nećeš moći ni ako ostane. Trebaće ti neki Herrera da krpi pozadi, ne može to sam Matić koji je prebacio tridesetu. SJebo si me dobro lingvisticki Ali poenta je bila ta. STa cemo iza njih. Nama fale dva igraca na sredini da pomislimo na titulu Edited July 28, 2019 by Giggsy
cvrlle Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 (edited) kakav rodri, kakav pepe, kakav sms... okrenuli smo se pedofiliji Edited July 28, 2019 by cvrlle
ArleKino Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 Nevjerovatan je ovaj lik na Areni. Još nije skontao da je Martinellijev gol poništen i da Lyon vodi 2-1. Jedva čekam da sezona završi.
Mindaugas Žukauskas Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Da budemo fer, i realizator prenosa Emirejc kupa kao da je odbegli RTS kadar, niti valjanog usporenog snimka, niti kadriranja ponoćnika sa dignutom zastavicom...mada, svaki iskusni gledatelj fudbala je odmah skontao da je gol poništen.
Jean-Luc Picard Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 A bruke Liverpula. Još čekam gg3+ za neku kintu, a Liverpul mi da kintu
ArleKino Posted July 28, 2019 Author Posted July 28, 2019 54 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Da budemo fer, i realizator prenosa Emirejc kupa kao da je odbegli RTS kadar, niti valjanog usporenog snimka, niti kadriranja ponoćnika sa dignutom zastavicom...mada, svaki iskusni gledatelj fudbala je odmah skontao da je gol poništen. Pa da, ali valjda je vidio po kretnjama igrača da nije bilo kretanja sa centra. Enivej, mrzim Xhaku. Baš ono mrzim. Simbol propasti Arsenala. Inače, Elnenyjev otac našao leš u sinovoj kući u Egiptu. Arsenalovi muslimani su imali baš neponovljivu sedmicu.
Pokojni Ruxin Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 (edited) 2 hours ago, Jean-Luc Picard said: A bruke Liverpula. Još čekam gg3+ za neku kintu, a Liverpul mi da kintu slabo nas izveštavaju navijači liverpula posle one uvodne pobede nad nekim swindonom. izgleda da svi u klubu i dalje slave osvajanje evropskog kupa, a sezona evo počinje za 10 dana. biće svašta Edited July 28, 2019 by Pokojni Ruxin
Mindaugas Žukauskas Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Mogao bi Live da ima malo sporiji start jer su Salah i Mane igrali ovaj sumanuti turnir u Africi do duboko u leto. Baš kapiram da ih izbacim iz FPL škvadre.
Weenie Pooh Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Naravno da će imati sporiji start, ni Afrikanci ali ni Brazilci nisu još ni počeli sa treningom. Pitanje je ko će od njih biti spreman za City (Mane sigurno neće, on stiže tek posle te utakmice). Rezultati nisu previše bitni, ali mene brine činjenica da Klopp već odustaje od dečurlije pa mu krilne napadače umesto Kenta i Wilsona sada igraju Ox i Wijnaldum Naravno, ni agilni belgijski međed ne da svoje mesto Brewsteru. Kojim se to minutima nada mali Elliott, nisam siguran.
Recommended Posts