ArleKino Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Što neko napisa, vidjeće Liverpool kad im srušimo rekord nepobjedivosti sa stotinu uzastopnih remija. Ali ovaj Lacazette stvarno čini čovjeka nostalgičnim prema Giroudu. Ne može kupiti gol u gostima u ligi.
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 13 minutes ago, ArleKino said: Ne može kupiti gol u gostima u ligi
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Dean oprašta Rahimu crveni karton iz nekog razloga
ArleKino Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Dean oprašta Rahimu crveni karton iz nekog razloga Ne igra za Arsenal.
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 minutes ago, renne said: hahahahaha lebe mekani kakav penal Čist, samo sa malim zakašnjenjem
kralj Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Ovaj var je apsolutno najgora promena u istoriji fudbala. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
renne Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Čist, samo sa malim zakašnjenjem ma gde čist pre je ovaj drugi bio koji nije dosuđen
John Coltrane Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 “A izraz lica Murinja pokazuje gde je Majk Din tu je neka lakrdija” Sterling dajver
Gylfi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Najgori sport ikada ovaj engleski fudbal sa vi-ej-arom.
kralj Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Drugi je čist dajvPoslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 minutes ago, renne said: ma gde čist pre je ovaj drugi bio koji nije dosuđen Ne znam kako se kod tebe zove kad odbrambeni zamahne da udari loptu, a umesto nje udari igrača. Kod mene je to faul. Otprilike najočigledniji penal koji sam video skoro. Bila je samo dilema da li je Orije pipnuo bar malo lopte, a nije. Penal nad Sterlingom je ono fifti-fifti odluka.
Recommended Posts