čekmeže Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ma da, potpuno mi je nerealan scenario da Robertson kao "najbolji levi bek na svetu": 1) Ne vidi Longa ispred sebe i dodaje kroz njega golmanu (ovo što tvrdi 189) 2) Uopšte pokušava backpass u peterac iako su na 7-8 metara od gola bar trojica igrača Sotona Malo mi to neozbiljno za ovaj nivo fudbala, pogotovo za njega koji je osvedočena sigurica. Penali i za Liverpul i za Soton su debatable, mada mislim da su dobre odluke, i Bobi i Ings su prelako pali. Vraćao je golmanu jer je najveći greh u modernom fudbalu da se lopta izbaci u aut ili korner. Racionalno je bilo da da je samo ćušne u korner ali ne. S druge strane golam takođe neće da nekontrolisano izbaci loptu pa je hvata Ono je uvek i svuda indirekt.
Baldrick S. Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 6 minutes ago, Bogotac said: Ole ovim ubacivanjem od starta Bruna,pokazuje u kakvom je panika modu,no imamo mi mnogo vece probleme od njega. Wudvord out Glejzeri out Ovo. Najavili su navijaci da ce danas u 58. minutu da napuste stadion pa je morala malo da se gasi vatra Brunom. To je razlog sto je ovo prva (mozda ne ali retka) Wudwordova tekma a da nije bio u lozi. Publika ocekivala da je potpisan novi Ronaldo a potpisan je izgleda nizi, introvertni Pogba
Bogotac Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Overrated igrac na kog su bacene velike pare,prosto svima je jasno sta se desava,slicno kao i sa Arsenalom i Kroenkeom,Ameri su postavili Wudvorda da se pita i za igrace iako nema pojma o tome da bi kontrolisao pare,sto je i njima najbitnije,rewenue je i dalje veliki,lova koji uzimaju na godisnjem nivou velika,na kraju ce zavaliti klub nekome i opet zaraditi a trenutak se blizi ,posto love nece biti jos dugo sa ovakvim rezultatima,a i pobuna je krenula medju navijacima,treba spremati odstupnicu. Jesu otisli navijaci u 58 minutu,makar deo njih?
Baldrick S. Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Nije niko otisao. U 58 minutu bio minut aplauza za nastradale 58. godine u Minhenu, pretpostavljam da je bilo planirano posle toga. Junajtedov revenju se iz godine u godinu smanjuje. Liverpul je recimo povecao na 550 miliona, Junajted je pao od 900 na 700. Jos godinu dana i Glejzeri ima da prodaju klub zbog gubitaka.
Bogotac Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Naravno,bili su Saudi u pitanju,spremni da daju 5 milijardi,al se Glejzeri predomislili,sad toliko mogu da sanjaju.
John Coltrane Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Dobar detalj je uocio "reditlj prenosa" ali pijano kljuse sa SK ga nije prepoznao - u 58min je u kadru bio Bobi Charlton sa gospodjom, a onda par minuta kasnije su u kadru bile 2 prazne stolice na kojima su pomenuti sedeli. Protest kao takav nije uspeo i verovatno nece, ali eto bar je legenda kluba izrazio svoje misljenje o trenutnoj situaciji u klubu. Ipak vise bi me interesovalo gde je bio SAF. A sto se tice prihoda UTD jeste regresiao sa prvog na trece mesto (u korist Reala i Barse) ali je Live i dalje iza na tek sedmom mestu. Mada je sve to relativno obzirom da je jebeni WHU u prvih 20 klubova Evrope po prihodu.
napadaj Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) Jebeš prihode ako bacaš pare i imaš tim kojem u svakom momentu u poslednjih sedam godina treba bar pet novih igrača. Edited February 1, 2020 by napadaj
Baldrick S. Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: A sto se tice prihoda UTD jeste regresiao sa prvog na trece mesto (u korist Reala i Barse) ali je Live i dalje iza na tek sedmom mestu. Mada je sve to relativno obzirom da je jebeni WHU u prvih 20 klubova Evrope po prihodu. Nije Liverpul slucajno izabrao Najk da im bude sponzor. Gomila para Junajtedu ide od prodaje dresova a Balans nema tu mrezu da je pokrije. 100 miliona godisnje plus procenti + hajp oko Herr Kloppa i ovakve tuzne igre junajteda i eto belaja vec za godinu dana.
John Coltrane Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Just now, Zlurad said: Nije Liverpul slucajno izabrao Najk da im bude sponzor. Gomila para Junajtedu ide od prodaje dresova a Balans nema tu mrezu da je pokrije. 100 miliona godisnje plus procenti + hajp oko Herr Kloppa i ovakve tuzne igre junajteda i eto belaja vec za godinu dana. Ne treba to tako da posmatras. Ako UTD pravi, recimo, preko pola milijarde prihoda po sezoni i Glejzeri su zadovoljni tom cifrom onda ih se rezultati na terenu i ne tiču (cega smo svedoci od odlaska SAFa). Sa druge strane Liverpul gomila prihode na bazi rezultata (pare od osvajanja LŠ), popularnosti trenera i igraca, atraktivnosti za velike sponzore (NIKE), sve ono sto je UTD radio pre X godina. Naravno tu mislim na skoriju proslost tj. od osnovanja PL i LŠ otprilike.
Baldrick S. Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (against) Moderni fudbal ti je sve u ponudi i potraznji. Trenutno je najhajpovaniji tim na svetu Liverpul, izuzimajuci tu Real i Barselonu koji imaju svoje debelo uporiste u Latinskoj Americi + #mbappe2020 i Neimara koji dominiraju trzistem. Sam si rekao da se rezultati na terenu nesto racunaju, popularnost igraca, trenera nesto racunaju. Sve ono sto je ManUtd radio pre X godina radi Liverpul sada, ukljucujuci tu drustvene mreze koje nisu bas bile popularne tih SAF-ovih godina. ManUtd ima opasnu tendenciju opadanja dopadljivosti kod sirokih narodnih masa dok Liverpul ima suprotno. Sada da, Liverepul gomilu para dobija kroz pametne prodaje i kupovine igraca ali i kroz marketing koji hoce da prosiri saradnjom sa Najke. Svi ostali iz Premijer lige miljama daleko, jer niti imaju igrace, trenere pa i ako imaju rezultate igra im je nikakva. Moderan fudbal (against).
John Coltrane Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 9 hours ago, Zlurad said: (against) Moderni fudbal ti je sve u ponudi i potraznji. Trenutno je najhajpovaniji tim na svetu Liverpul, izuzimajuci tu Real i Barselonu koji imaju svoje debelo uporiste u Latinskoj Americi + #mbappe2020 i Neimara koji dominiraju trzistem. Sam si rekao da se rezultati na terenu nesto racunaju, popularnost igraca, trenera nesto racunaju. Sve ono sto je ManUtd radio pre X godina radi Liverpul sada, ukljucujuci tu drustvene mreze koje nisu bas bile popularne tih SAF-ovih godina. ManUtd ima opasnu tendenciju opadanja dopadljivosti kod sirokih narodnih masa dok Liverpul ima suprotno. Sada da, Liverepul gomilu para dobija kroz pametne prodaje i kupovine igraca ali i kroz marketing koji hoce da prosiri saradnjom sa Najke. Svi ostali iz Premijer lige miljama daleko, jer niti imaju igrace, trenere pa i ako imaju rezultate igra im je nikakva. Moderan fudbal (against). A Pep i Citi?! Pa oni imaju i trenera i igrace plus Arape koji su rupa bez dna. Zanemarujes sve sem tekuce sezone, tj. ti racunas od finala LS 18/19 do danasnjeg dana. Slazem se da je oko Livea najveci hajp jer je to bio zicer za uskociti u vagon, tradicija, visedecenijsko mucenje u PL, ludilo u Istambulu, legenda Dzerard, smeker Robi Fauler, Dalglis kao trener u jednom periodu. Pa svakako niko nece reci "e, ali ja navijam za Lester, Citi, Chelski, jos od 1995."
ArleKino Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Brexit FC nas zasad uspješno prebija, dijelom i zato što je zbog visine krenuo Guendouzi umjesto Torreire. Pepe na klupi, mrtvi Lacazette na CF, Martinelli bačen na desno krilo da bi Auba mogao ići lijevo. Mustafi i Luiz kao provjerena kombinacija u srcu odbrane sa lakom konjicom Bellerinom i Sakom na bokovima. Ne znam šta bi Arteti da razbija osovinu Saka-Martinelli na lijevoj strani, tu smo odigrali sav dobar napadački fudbal unazad mjesec dana.
John Coltrane Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 6 minutes ago, ArleKino said: Brexit FC nas zasad uspješno prebija, dijelom i zato što je zbog visine krenuo Guendouzi umjesto Torreire. Pepe na klupi, mrtvi Lacazette na CF, Martinelli bačen na desno krilo da bi Auba mogao ići lijevo. Mustafi i Luiz kao provjerena kombinacija u srcu odbrane sa lakom konjicom Bellerinom i Sakom na bokovima. Ne znam šta bi Arteti da razbija osovinu Saka-Martinelli na lijevoj strani, tu smo odigrali sav dobar napadački fudbal unazad mjesec dana. Artetine vrece za boks nisu dale rezultat?!
radisa Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Arsenal u drugom poluvremenu, kao da je osrednji drugoligaš... Burnly igra spram Arsenala fantastično...
Recommended Posts