Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

2 hours ago, John Coltrane said:

jel to duh Vengera i dalje luta Emiratima-vidim Sedrik vam dolazi povredjen, ni manje ni vise nego ligamenti :isuse:

Ne znam na koje ligamente misliš, Arteta je rekao da prekosutra neće igrati jer ima mali problem sa zadnjom ložom.

Edited by Mindaugas Žukauskas

• Replies 9.3k
  • Views 553.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

• Author

United za napad lovi Ighala. Sestra (42) mu je umrla prošli mjesec, živi u Kini gdje je prvenstvo odgođeno zbog koronavirusa i još mu samo treba da dođe u United.

Mučeni Žiru, duva na tribini, ovi mu ne daju da ide. Pričalo se o Interu, Napoliju, Totenhemu.. A euro stiže.. 

59 minutes ago, ArleKino said:

United za napad lovi Ighala. Sestra (42) mu je umrla prošli mjesec, živi u Kini gdje je prvenstvo odgođeno zbog koronavirusa i još mu samo treba da dođe u United.

Oni nisu normalni,a i Bruno mislim da nije igrač koji može voditi Junajted,iako ga gotivim.Deluje mi kao igrač za "manje" klubove.Mislim možda i može,ako im prva dva mesta nisu u planu u budućnosti.

Edited by Milošica

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne znam na koje ligamente misliš, Arteta je rekao da prekosutra neće igrati jer ima mali problem sa zadnjom ložom.

C16DD592-0C33-4EDE-9A38-E480524DD0AD.jpeg

3 hours ago, John Coltrane said:

Sad gledam SKY ide presica™ Lampara. Deluje kao da mu spremaju nogu, pa da neko ozbiljniji/zvucniji gradi tim od leta tj. dovede svoje igrace.

Toliko se, jos od leta, pricalo o januaru koji moze puno znaciti Chelskiju, a onda corak.

ne znam, sve vise gubim volju da pratim ovu ekipu dok ne dodje do nekog konkretne promene.

potrosili onoliko para i vremena i svega da skinu zabranu i oni dovedu tacno 0 igraca. 

Odejbo nas King idemo po Igala.

• Author
20 minutes ago, John Coltrane said:

C16DD592-0C33-4EDE-9A38-E480524DD0AD.jpeg

Nije to ništa strašno. Vratiće se nakon ovog februarskog intermezza.

Opet, moguće je da smo ga doveli samo jer se radi o nekoj Ramadani(tm)-šemi jer je Kia Joorabchian u priči.

Elem, Angelino odlučio otići u tim koji se bori za titulu i potpisao za RB Leipzig.

Propao transfer Wiganovog Robinsona u Milan.

Newcastleu propalo dovođenje Soumarea.

Vulvsi doveli onog malog kovrdzavog sto nam je zabio u kupu Luk Matison.

To je to. Kad udare mlados' i iskustvo u spici napada...

BREAKING NEWS

Manchester United have reached an agreement with Odion Ighalo on personal terms and salary over a six-month loan from his parent club, Shanghai Shenhua, with an option to buy the 30-year-old.

Šefild doveo Panosa Retsosa na pozajmicu iz Bajera. Dosta interesantan prelazni rok Vajldera, ako uzmemo da je na postojeću bazu koju 95% čine britanski igrači, dodao Norvežanina, Nizozemsrbina i Grka.

Vajdler puca na Evropu.

Emre Dzan u BVB.

Sto neko rece, kako ce stici ovaj iz Kine ili medicinski tim u Kinu do kraja prelaznog, i zar ne treba potom u karantin 2 sedmice?

Hleba i Igala

1 hour ago, kipo said:

Sto neko rece, kako ce stici ovaj iz Kine ili medicinski tim u Kinu do kraja prelaznog, i zar ne treba potom u karantin 2 sedmice?

Kakav karantin, vidiš da je ideja da se ubrza pandemija i otkaže prvenstvo pre nego što LFC uzme titulu :mad: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout