Pokojni Ruxin Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 3 minutes ago, Meazza said: Nece valjda Kavani u Junajted što da ne, junajted je za te penzionere super priča. kina, ali bez preterane adaptacije
Godfrey Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Kretnja igrača Arsenala bez lopte ne postoji. Lakazeta puškom ne možeš odvojiti od čuvara.
Azdaja Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Šta im rade Bjelsini svedoci, mislio sam da je Everton juče bio tužan, al ovo je još gore. Cccc
kipo Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 4 hours ago, Weenie Pooh said: Otišao već: Obradova me na prvu. Okrutno.
ArleKino Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Smrdljivi™ odličan večeras, zaslužili su pobjedu, a Xhakazette po crveni karton. Bielsa je tata fudbala, bio mi je na listi želja za novog trenera Arsenala i večeras je pokazao zašto. Da u Man Unitedu imaju mozga, doveli bi ga za trenera koliko danas - bar bi igrali spektakularan fudbal. Lijepo je da se u nekom začetku organizovanog Arsenala vidi koliko je francuski čupavac precijenjen "talenat" i koliko generalno poluglupih i glupih igrača Arsenal ima. Iduća je Palace, a Milivojevićev poslovični penal će morati neko drugi da zabije.
Mindaugas Žukauskas Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 12 minutes ago, ArleKino said: Smrdljivi™ odličan večeras, zaslužili su pobjedu, a Xhakazette po crveni karton. Bielsa je tata fudbala, bio mi je na listi želja za novog trenera Arsenala i večeras je pokazao zašto. Da u Man Unitedu imaju mozga, doveli bi ga za trenera koliko danas - bar bi igrali spektakularan fudbal. Lijepo je da se u nekom začetku organizovanog Arsenala vidi koliko je francuski čupavac precijenjen "talenat" i koliko generalno poluglupih i glupih igrača Arsenal ima. Iduća je Palace, a Milivojevićev poslovični penal će morati neko drugi da zabije. My thoughts in a nutshell
borris_ Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Bielsa ima sigurno jednu od najboljih statistika na polusezonama. Poslije počinje raspad.
borris_ Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Sada sam pogledao, Arsenala pobjedio. Čitajući topić pomislih da je 5-1 za Leeds.
Recommended Posts