Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Martinez brani pokušaj Sokrata...

Posted
3 minutes ago, Meazza said:

Nece valjda Kavani u Junajted :cry:

što da ne, junajted je za te penzionere super priča. kina, ali bez preterane adaptacije

Posted

Kretnja igrača Arsenala bez lopte ne postoji. Lakazeta puškom ne možeš odvojiti od čuvara.

Posted

Šta im rade Bjelsini svedoci, mislio sam da je Everton juče bio tužan, al ovo je još gore. Cccc

Posted
4 hours ago, Weenie Pooh said:

Otišao već:

Obradova me na prvu. Okrutno.

Posted

Jbt, navijaci Junajteda ne zele Kavanija?!

Posted

Smrdljivi™ odličan večeras, zaslužili su pobjedu, a Xhakazette po crveni karton. Bielsa je tata fudbala, bio mi je na listi želja za novog trenera Arsenala i večeras je pokazao zašto. Da u Man Unitedu imaju mozga, doveli bi ga za trenera koliko danas - bar bi igrali spektakularan fudbal.

Lijepo je da se u nekom začetku organizovanog Arsenala vidi koliko je francuski čupavac precijenjen "talenat" i koliko generalno poluglupih i glupih igrača Arsenal ima. Iduća je Palace, a Milivojevićev poslovični penal će morati neko drugi da zabije.

Posted
12 minutes ago, ArleKino said:

Smrdljivi™ odličan večeras, zaslužili su pobjedu, a Xhakazette po crveni karton. Bielsa je tata fudbala, bio mi je na listi želja za novog trenera Arsenala i večeras je pokazao zašto. Da u Man Unitedu imaju mozga, doveli bi ga za trenera koliko danas - bar bi igrali spektakularan fudbal.

Lijepo je da se u nekom začetku organizovanog Arsenala vidi koliko je francuski čupavac precijenjen "talenat" i koliko generalno poluglupih i glupih igrača Arsenal ima. Iduća je Palace, a Milivojevićev poslovični penal će morati neko drugi da zabije.

My thoughts in a nutshell :wub:

Posted

Bielsa ima sigurno jednu od najboljih statistika na polusezonama. Poslije počinje raspad.

Posted

Sada sam pogledao, Arsenala pobjedio. Čitajući topić pomislih da je 5-1 za Leeds.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...