Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2019-20

Featured Replies

Keita se povredio na zagrevanju, to je sad hronično kod njega. 

• Replies 9.3k
  • Views 576k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

I posle Stoke-a Stoke...odnosno Šefild U.

8 hours ago, Weenie Pooh said:

E neka si nam ti već upisao pobede™ protiv Totenhema, Sekte, Vulvsa, Prslina, Sotona, Noriča, opet Prslina, Votforda, Bornmuta, Evertona, i Palasa. Aferim.

Pardon, hteo sam reći neporaza, jasno :)

Ma ista stvar.

Kakve smo sreće, LFC titulu će izgleda sabotirati WW3 :(

5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

I posle Stoke-a Stoke...odnosno Šefild U.

Ти да рекнеш коју за ТВ.:yawn2: За разлику од оних кловнова за које ти навијаш Шефилд игра фудбал и то озбиљан. А немају поклоњен фенси стадион вредан пар стотина милиона фуната.

5 hours ago, porucnik vasic said:

Ти да рекнеш коју за ТВ.:yawn2: За разлику од оних кловнова за које ти навијаш Шефилд игра фудбал и то озбиљан. А немају поклоњен фенси стадион вредан пар стотина милиона фуната.

Videli smo sinoć kako igraju fudbal. Na 0:0  da ne prime prvi. Na 1:0 da ne prime drugi.  Na 2:0 da ne prime treći...ako ti je to ozbiljan fudbal moj poručniče, onda ti ja ne mogu pomoći. 

Vise ni u Italiji nemas tako dosadne timove. Eventualno kod Francuza mozes naci nesto tako destruktivno i negledljivo.

Shefild igra atomski fudbal za 90% lige, obzirom na trenera i squad (bez namere da podcenim ikoga).

Ne može se njima previše zameriti, prva sezona je uvek borba za goli opstanak, a igra na gol manje je nekako put kojim se najčešće ide. Veći je smor kad tim poput Barnlija koji je tu x sezona i dalje gaji taj antinogomet.

Shefild od oktobra (15tak tekmi) ima samo 2 poraza, a od toga je 1 ovaj sinoc protiv jebenog Liverpula.

objasnio:ziga:

10 hours ago, John Coltrane said:

Shefild igra atomski fudbal za 90% lige, obzirom na trenera i squad (bez namere da podcenim ikoga).

Тачно. То је тако очигледно да то признају не само новинари, већ и тренери противничких екипа. Ко зна Жан Лук.

Ja sam napisao da su novi Stoke, menščini...A Stoke je igrao manje više sličan fudbal ovom što igra Šefild, i bio jedno vreme prilično uspešan. Šta od navedenog nije tačno?

• Author

Pričamo o timu koji je sačinjen od Championship-igrača i škarta iz Premier League. Šta da rade na Anfieldu gdje je i Rukso dobio trojku? Da krenu na sve ili ništa pa popiju 5-6 komada?

Wilder ima svoju filozofiju od koje ne odstupa, dobro drilan tim koji ima svoj identitet i igrače koji provode zacrtane stvari. Ova sezona pokazuje da, ako imaš te elemente, možeš premostiti nedostatak individualne kvalitete.

Brexit FC koji spominje @Mindaugas Žukauskas je na sličan način opstao sve ove godine, s tim da im je individualni kvalitet premali da bi se nosili sa timovima iz Top 6. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.