Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

1 hour ago, John Coltrane said:

Pri tom Stoke su pre 2 godine imali u squadu najvise osvajaca LŠ od svih PL timova- Bojan, Afelaj, Šaćiri, Flečer i Hese. Pa im ni to nije pomoglo da igraju onakav nefudbal.

Mislim da su baš te sezone počeli da menjaju stil igre i počeli da propadaju u isto vreme. 

Hvala Romeru. Da je ono uslo, dobili bi nas glatko.

Igrač Port Vejla koji je večeras dao gol Sitiju pre šest meseci:

I naravno da je Stouns igrao danas. :lolol:

37 minutes ago, Azdaja said:

Mislim da su baš te sezone počeli da menjaju stil igre i počeli da propadaju u isto vreme. 

Kad je Mark Hjuz preuzeo od Pjulisa.

Ovo veceras je bas frustrirajuce. Ako je izveo drugi tim i imao zelju da ne prodje, koji moj je umarao Rashforda, Megvajera, Lindelofa, Freda...

OK baca karte za polutku protiv Citija u utorak, onda posalji trece pozivce da casno izgube kod Vulvsa.
Ociglednu razliku su napravili Mutinjo i Himenez, sto se ne moze reci za ulazak Rashforda i Freda.

25 minutes ago, napadaj said:

Igrač Port Vejla koji je večeras dao gol Sitiju pre šest meseci:

I naravno da je Stouns igrao danas. :lolol:

LOL 

Neki su to odmah videli.

Džon Stouns, reprezentativac Engleske koji ne može da se izbori za poziciju u timu pored matorog kiksare Otamendija i Fernandinja, veterana koji je igrač sredine terena.

[emoji1634]

Исти Пулисов Стоук.

Ima smisla :lolol:

Evo je trigonometrija na Stamford Bridžu...mislim da je ok da se ovaj penal poništi jer nije ni bilo faula

Edited by Mindaugas Žukauskas

• Author

Spursi izvukli novu utakmicu protiv Bore™.

Kako igra japanski Son? Pratim na preskoke, vise zbog Karlita.

Just now, John Coltrane said:

Kako igra japanski Son? Pratim na preskoke, vise zbog Karlita.

Kakva uvreda, yurusarenai! :mad: 

Nije loš za sada mada nije ništa ni posebno, Everton vidno bolji.

Japanac inače na poziciji Firmino, Origi levo a mali Eliot desno (preko koga ide većina napada).

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout