čekmeže Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Keita se povredio na zagrevanju, to je sad hronično kod njega.
Jean-Luc Picard Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 I posle Stoke-a Stoke...odnosno Šefild U.
Mindaugas Žukauskas Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 8 hours ago, Weenie Pooh said: E neka si nam ti već upisao pobede™ protiv Totenhema, Sekte, Vulvsa, Prslina, Sotona, Noriča, opet Prslina, Votforda, Bornmuta, Evertona, i Palasa. Aferim. Pardon, hteo sam reći neporaza, jasno
Weenie Pooh Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ma ista stvar.Kakve smo sreće, LFC titulu će izgleda sabotirati WW3 :(
porucnik vasic Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 5 hours ago, Jean-Luc Picard said: I posle Stoke-a Stoke...odnosno Šefild U. Ти да рекнеш коју за ТВ. За разлику од оних кловнова за које ти навијаш Шефилд игра фудбал и то озбиљан. А немају поклоњен фенси стадион вредан пар стотина милиона фуната.
189- Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 https://www.telegraph.co.uk/football/2020/01/02/exclusive-huge-spike-recent-premier-league-injuries-sparks-call/
Jean-Luc Picard Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 5 hours ago, porucnik vasic said: Ти да рекнеш коју за ТВ. За разлику од оних кловнова за које ти навијаш Шефилд игра фудбал и то озбиљан. А немају поклоњен фенси стадион вредан пар стотина милиона фуната. Videli smo sinoć kako igraju fudbal. Na 0:0 da ne prime prvi. Na 1:0 da ne prime drugi. Na 2:0 da ne prime treći...ako ti je to ozbiljan fudbal moj poručniče, onda ti ja ne mogu pomoći.
Miljenko Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Vise ni u Italiji nemas tako dosadne timove. Eventualno kod Francuza mozes naci nesto tako destruktivno i negledljivo.
John Coltrane Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Shefild igra atomski fudbal za 90% lige, obzirom na trenera i squad (bez namere da podcenim ikoga).
Mindaugas Žukauskas Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Ne može se njima previše zameriti, prva sezona je uvek borba za goli opstanak, a igra na gol manje je nekako put kojim se najčešće ide. Veći je smor kad tim poput Barnlija koji je tu x sezona i dalje gaji taj antinogomet.
John Coltrane Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Shefild od oktobra (15tak tekmi) ima samo 2 poraza, a od toga je 1 ovaj sinoc protiv jebenog Liverpula.
porucnik vasic Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 10 hours ago, John Coltrane said: Shefild igra atomski fudbal za 90% lige, obzirom na trenera i squad (bez namere da podcenim ikoga). Тачно. То је тако очигледно да то признају не само новинари, већ и тренери противничких екипа. Ко зна Жан Лук.
Jean-Luc Picard Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Ja sam napisao da su novi Stoke, menščini...A Stoke je igrao manje više sličan fudbal ovom što igra Šefild, i bio jedno vreme prilično uspešan. Šta od navedenog nije tačno?
ArleKino Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Pričamo o timu koji je sačinjen od Championship-igrača i škarta iz Premier League. Šta da rade na Anfieldu gdje je i Rukso dobio trojku? Da krenu na sve ili ništa pa popiju 5-6 komada? Wilder ima svoju filozofiju od koje ne odstupa, dobro drilan tim koji ima svoj identitet i igrače koji provode zacrtane stvari. Ova sezona pokazuje da, ako imaš te elemente, možeš premostiti nedostatak individualne kvalitete. Brexit FC koji spominje @Mindaugas Žukauskas je na sličan način opstao sve ove godine, s tim da im je individualni kvalitet premali da bi se nosili sa timovima iz Top 6.
Recommended Posts