Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Keita se povredio na zagrevanju, to je sad hronično kod njega. 

Posted

I posle Stoke-a Stoke...odnosno Šefild U.

Posted
8 hours ago, Weenie Pooh said:

E neka si nam ti već upisao pobede™ protiv Totenhema, Sekte, Vulvsa, Prslina, Sotona, Noriča, opet Prslina, Votforda, Bornmuta, Evertona, i Palasa. Aferim.

Pardon, hteo sam reći neporaza, jasno :)

Posted

Ma ista stvar.

Kakve smo sreće, LFC titulu će izgleda sabotirati WW3 :(

Posted
5 hours ago, Jean-Luc Picard said:

I posle Stoke-a Stoke...odnosno Šefild U.

Ти да рекнеш коју за ТВ.:yawn2: За разлику од оних кловнова за које ти навијаш Шефилд игра фудбал и то озбиљан. А немају поклоњен фенси стадион вредан пар стотина милиона фуната.

Posted
5 hours ago, porucnik vasic said:

Ти да рекнеш коју за ТВ.:yawn2: За разлику од оних кловнова за које ти навијаш Шефилд игра фудбал и то озбиљан. А немају поклоњен фенси стадион вредан пар стотина милиона фуната.

Videli smo sinoć kako igraju fudbal. Na 0:0  da ne prime prvi. Na 1:0 da ne prime drugi.  Na 2:0 da ne prime treći...ako ti je to ozbiljan fudbal moj poručniče, onda ti ja ne mogu pomoći. 

Posted

Vise ni u Italiji nemas tako dosadne timove. Eventualno kod Francuza mozes naci nesto tako destruktivno i negledljivo.

Posted

Shefild igra atomski fudbal za 90% lige, obzirom na trenera i squad (bez namere da podcenim ikoga).

Posted

Ne može se njima previše zameriti, prva sezona je uvek borba za goli opstanak, a igra na gol manje je nekako put kojim se najčešće ide. Veći je smor kad tim poput Barnlija koji je tu x sezona i dalje gaji taj antinogomet.

Posted

Shefild od oktobra (15tak tekmi) ima samo 2 poraza, a od toga je 1 ovaj sinoc protiv jebenog Liverpula.

Posted
10 hours ago, John Coltrane said:

Shefild igra atomski fudbal za 90% lige, obzirom na trenera i squad (bez namere da podcenim ikoga).

Тачно. То је тако очигледно да то признају не само новинари, већ и тренери противничких екипа. Ко зна Жан Лук.

Posted

Ja sam napisao da su novi Stoke, menščini...A Stoke je igrao manje više sličan fudbal ovom što igra Šefild, i bio jedno vreme prilično uspešan. Šta od navedenog nije tačno?

Posted

Pričamo o timu koji je sačinjen od Championship-igrača i škarta iz Premier League. Šta da rade na Anfieldu gdje je i Rukso dobio trojku? Da krenu na sve ili ništa pa popiju 5-6 komada?

Wilder ima svoju filozofiju od koje ne odstupa, dobro drilan tim koji ima svoj identitet i igrače koji provode zacrtane stvari. Ova sezona pokazuje da, ako imaš te elemente, možeš premostiti nedostatak individualne kvalitete.

Brexit FC koji spominje @Mindaugas Žukauskas je na sličan način opstao sve ove godine, s tim da im je individualni kvalitet premali da bi se nosili sa timovima iz Top 6. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...