Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

cela ekipa igra kao govno vec mesecima (osim mozda kovacica, rudigera i jorginha). tu i tamo neko bljesne ali je slabo to. prosla je magija, provalili su nas svi i sada ostaje da se vidi da li lampard moze da izmisli nesto novo sa mozda nekim novim igracima ili se ceka leto i nadati se da trojka tottenham, united i arsenal ne udju u formu i vezu pobede.

Posted

mislio sam da će lester slabo da podnese novogodišnje rotiranje, ali brendanara maistor lagano već jednom nogom u lš :hail:

btw sautempton je bio dovoljno pametan da ne smeni trenera posle onih 0:9 i evo ih sad već lagano na sredini tabele. rispekt 

Posted

+ kako su i din i var uspeli da propuste alderweireldovu ruku za koju je apsolutno nemoguće po sadašnjim pravilima da nije penal.

naleteo sam na ovaj thread i taman bio spreman da priznam da malo preterujem u vezi sa varom, ali ponekad je baš teško razumeti.

Posted

Karlito ocigledno navlaci shity, lopta se stalno vraca dok se potpuno ne izvuku sitijevci. Ne znam koliko Mina i Holgejt mogu to obaviti kako treba

Posted

Sto je Murinjo dobio zuti?

Posted
30 minutes ago, John Coltrane said:

Sto je Murinjo dobio zuti?

Pa virio u Sotonin tablet

Posted

Sad, vidim, hvala.

Kakva budala :D

Posted
20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa virio u Sotonin tablet

Ova rečenica radi on so many levels. :D

Ćelavant da zamoli prevaru Carla da uzme neki slabiji tim, recimo Bournemouth. Peto Pepovo poluvrijeme protiv Ancelottija bez datog gola.

Posted

kasniš arle, vodimo mi odavno :fantom:

for rilz, čak ni var nije našao način da poništi ovaj put

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...