189- Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 cela ekipa igra kao govno vec mesecima (osim mozda kovacica, rudigera i jorginha). tu i tamo neko bljesne ali je slabo to. prosla je magija, provalili su nas svi i sada ostaje da se vidi da li lampard moze da izmisli nesto novo sa mozda nekim novim igracima ili se ceka leto i nadati se da trojka tottenham, united i arsenal ne udju u formu i vezu pobede.
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 mislio sam da će lester slabo da podnese novogodišnje rotiranje, ali brendanara maistor lagano već jednom nogom u lš btw sautempton je bio dovoljno pametan da ne smeni trenera posle onih 0:9 i evo ih sad već lagano na sredini tabele. rispekt
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 + kako su i din i var uspeli da propuste alderweireldovu ruku za koju je apsolutno nemoguće po sadašnjim pravilima da nije penal. naleteo sam na ovaj thread i taman bio spreman da priznam da malo preterujem u vezi sa varom, ali ponekad je baš teško razumeti.
kipo Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Karlito ocigledno navlaci shity, lopta se stalno vraca dok se potpuno ne izvuku sitijevci. Ne znam koliko Mina i Holgejt mogu to obaviti kako treba
Mindaugas Žukauskas Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 30 minutes ago, John Coltrane said: Sto je Murinjo dobio zuti? Pa virio u Sotonin tablet
napadaj Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 http://sportklub.rs/Fudbal/Premier-League/a319251-Zozeove-teske-reci-pomocniku-Svetaca-Idiot-VIDEO.htmlSent from my OnePlus 6 using Tapatalk
ArleKino Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa virio u Sotonin tablet Ova rečenica radi on so many levels. Ćelavant da zamoli prevaru Carla da uzme neki slabiji tim, recimo Bournemouth. Peto Pepovo poluvrijeme protiv Ancelottija bez datog gola.
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 kasniš arle, vodimo mi odavno for rilz, čak ni var nije našao način da poništi ovaj put
Recommended Posts