Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2019-20

Featured Replies

Jbg, jadni treneri u današnje vreme, od nedelje do nedelje im se vaga znanje, daju dijagnoze. Evo, Željko Obradović trenutno deluje kao najgori trener na svetu, a to je daleko od istine. Šta je Fergi uradio prvih par sezona u Junajtedu? Nemojte zajebavat. Još su sada igrači 100 puta veće primadone, sa 16 ličnih agenata i savetnika. Pa ti to treniraj bato.

@John Coltrane

Nije to neka strašna kritika, sličan učinak je imao i Čeh kod penala. Nekim golmanima to slabije ide, ali treba to da se pomene. Penali aside, rekao bih da je DDG malo klecnuo sa formom u poslednje dve sezone, najviše zbog ovakvih neočekivanih errora.

• Replies 9.3k
  • Views 576.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

@John Coltrane

bra ne živi se od stare slave, od sveckog na ovamo top 2 može da bude jedino u španskoj repstaciji

Edited by Pokojni Ruxin

4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

@John Coltrane

bra ne živi se od stare slave, od sveckog na ovamo top 2 može da bude jedino u španskoj repstaciji

Al kad bi se zajebavali. Tj kad bi trolovali.

1 minute ago, John Coltrane said:

Al kad bi se zajebavali. Tj kad bi trolovali.

i opet, čovek je napravio najviše grešaka koje su direktno prouzrokovale primljen gol u poslednje 2 sezone. ne od golmana, od svih igrača. u premier ligi.

primera radi na njegovih 9 ederson koji igra riskantno i uvek održava zdrav % kikseva ima 3. totalno mi je bizarno da ja treba sektaša da ubeđujem da je ddg bleda senka u poslednje 2 sezone, valjda vi najbolje znate.

Sissoko je težak idiot

Sisoko je uzasan, ne znam ciju cerku palija u FA da ga ovako stite. 

@Pokojni Ruxin

Jel mozes da nadjes statistiku odbranjenih golova? Kad vec paradiras ovde sa istom. 

Faul u napadu jahahahsh

Cist penal.

Da li sam samo ja ili su igraci Totehnema postali mnogo "pickastiji" od kad je dosao Murinjo? Previse agresivni, stalno traze kontakte i zute i jos svasta nesto...

Ahahaha kakav penal leb te jebo

Čist penal

Penal ko kuca. Nenormalna glupost golmana. Šta li je njemu bilo na pameti.

2 minutes ago, renne said:

Ahahaha kakav penal leb te jebo

Čist penal, promašio loptu i uleteo u igrača.

Najgori sudija lige, ovo se sudi i zatvorenih očiju. Gde je on tu video faul u napadu samo bog zna.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Najgori sudija lige, ovo se sudi i zatvorenih očiju. Gde je on tu video faul u napadu samo bog zna.

Mislim da je sudio ruku Alonsa iz nekog razloga. Još gore. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.