Mindaugas Žukauskas Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Jbg, jadni treneri u današnje vreme, od nedelje do nedelje im se vaga znanje, daju dijagnoze. Evo, Željko Obradović trenutno deluje kao najgori trener na svetu, a to je daleko od istine. Šta je Fergi uradio prvih par sezona u Junajtedu? Nemojte zajebavat. Još su sada igrači 100 puta veće primadone, sa 16 ličnih agenata i savetnika. Pa ti to treniraj bato. @John Coltrane Nije to neka strašna kritika, sličan učinak je imao i Čeh kod penala. Nekim golmanima to slabije ide, ali treba to da se pomene. Penali aside, rekao bih da je DDG malo klecnuo sa formom u poslednje dve sezone, najviše zbog ovakvih neočekivanih errora.
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 (edited) @John Coltrane bra ne živi se od stare slave, od sveckog na ovamo top 2 može da bude jedino u španskoj repstaciji Edited December 22, 2019 by Pokojni Ruxin
John Coltrane Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: @John Coltrane bra ne živi se od stare slave, od sveckog na ovamo top 2 može da bude jedino u španskoj repstaciji Al kad bi se zajebavali. Tj kad bi trolovali.
Pokojni Ruxin Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 1 minute ago, John Coltrane said: Al kad bi se zajebavali. Tj kad bi trolovali. i opet, čovek je napravio najviše grešaka koje su direktno prouzrokovale primljen gol u poslednje 2 sezone. ne od golmana, od svih igrača. u premier ligi. primera radi na njegovih 9 ederson koji igra riskantno i uvek održava zdrav % kikseva ima 3. totalno mi je bizarno da ja treba sektaša da ubeđujem da je ddg bleda senka u poslednje 2 sezone, valjda vi najbolje znate.
John Coltrane Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Sisoko je uzasan, ne znam ciju cerku palija u FA da ga ovako stite. @Pokojni Ruxin Jel mozes da nadjes statistiku odbranjenih golova? Kad vec paradiras ovde sa istom.
Baldrick S. Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Da li sam samo ja ili su igraci Totehnema postali mnogo "pickastiji" od kad je dosao Murinjo? Previse agresivni, stalno traze kontakte i zute i jos svasta nesto...
Bustin Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Penal ko kuca. Nenormalna glupost golmana. Šta li je njemu bilo na pameti.
čekmeže Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 2 minutes ago, renne said: Ahahaha kakav penal leb te jebo Čist penal, promašio loptu i uleteo u igrača.
Mindaugas Žukauskas Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Najgori sudija lige, ovo se sudi i zatvorenih očiju. Gde je on tu video faul u napadu samo bog zna.
Bustin Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Najgori sudija lige, ovo se sudi i zatvorenih očiju. Gde je on tu video faul u napadu samo bog zna. Mislim da je sudio ruku Alonsa iz nekog razloga. Još gore.
Recommended Posts