Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Stis'o poslednji Votford, jbt, ne moz' disat'

Cccccc....

Posted
6 minutes ago, copkillah said:

Ima li DDG neki odbranjeni penal? Nešto u malom mozgu imam da odbrani možda 1 od 10?

Ma kakvi,više je golova dao :lol:

Posted
12 minutes ago, copkillah said:

Ima li DDG neki odbranjeni penal? Nešto u malom mozgu imam da odbrani možda 1 od 10?

pročitah 2/24 u ligi otkad je došao u junajted

Posted

Zabole me za United ali za Spaniju je branio ocajno uvek, kad se setim kako je prodao utakmicu protiv Ronalda na SP.

Posted

Pa dobro, izes karijeru bez pada, ne moze vecito da bude najbolji, mislim nije realno :vikleri:

Posted
32 minutes ago, copkillah said:

Ja se sjećam samo onog odbranjenog Van Persieju u onih 8-2.

Posted (edited)

Inace je ovo najgori start jedinstva u poslednji 30 godina. Cak je i Murinjo uz svu pobunu igraca i bez Megvajera i Van VBisake prosle godine imao 3 boda vise posle 18 kola. Amejzing.

Edited by Zlurad
Posted

Ko mi reče da Ole radi dobar posao, James ili Coltrane? Mešaću ih dok ne umrem :D

Bruka i sramota. 

Posted

Uh... Lose Lampard postavio. 3-4-3... Ništa mi se to ne dopada

Posted
12 minutes ago, Mil@n said:

Ko mi reče da Ole radi dobar posao, James ili Coltrane? Mešaću ih dok ne umrem :D

Bruka i sramota. 

Ako misliš na mene, to nisam bio ja :P

Ja sam tvrdio nešto drugo :D

Posted
25 minutes ago, Mil@n said:

Bruka i sramota. 

Ja sam rekao i stojim pri tome.

@Mindaugas Žukauskas

Nivo srozanosti ovog topica pokazuje i ocajnicko brojanje odbranjenjih penala golmanu koji je u  top 2 zadnjih x godina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...