Miljenko Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Nosite ga. Najlosiji transfer Barse koga se ja secam.
radisa Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Just now, Miljenko said: Nosite ga. Najlosiji transfer Barse koga se ja secam. Jadn od najboljih transfera Liverpoola, ikada... Uzeli kintu, kupili VVD i Alisona i uzeli CL... I još izbacili Barcu, sve sa igračem koji je tamo otišao... Ja ga ne bih vraćao, ali...
Weenie Pooh Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 (edited) 3 hours ago, radisa said: Jadn od najboljih transfera Liverpoola, ikada... Uzeli kintu, kupili VVD i Alisona i uzeli CL... I još izbacili Barcu, sve sa igračem koji je tamo otišao... Ja ga ne bih vraćao, ali... Ja bih ga uzeo ako hoće Barsa da pokrije bar 50% plate Nema šanse, previše je blamarozno za njih da spizde tolike pare a onda nam još vrate igrača za džabe. Mnogo realnije zvuči ovo da će ga uvaljati pesežeu uz još par njih i novac u zamenu za Neimara - takav transfer je nemoguće precizno kvantifikovati, pa nije lako nikoga optužiti da je bacao pare u bunar. Ali ako kojim slučajem prođe Coutinho Reconquista, valja prodati Manea u Real za 150 miliona i odmah ga pozajmiti nazad, da ne gubi vreme tamo i džabe uči španski. Edited July 15, 2019 by Weenie Pooh
Jean-Luc Picard Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Navodno smo dogovorili Sebastijana Halera iz Ajntrahta za 45 miliona....valjda funti....pending medical
ArleKino Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Navodno smo dogovorili Sebastijana Halera iz Ajntrahta za 45 miliona....valjda funti....pending medical Dotle tzv. Arsenal ne može da dovede nikog. Kako ono brkato smeće nikako da se nađe negdje gdje je tornado, erupcija vulkana ili cunami? Elem, jedna jako pozitivna promjena: H2H postaje prebijač kravate™.
Jean-Luc Picard Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 22 minutes ago, ArleKino said: Dotle tzv. Arsenal ne može da dovede nikog. Kako ono brkato smeće nikako da se nađe negdje gdje je tornado, erupcija vulkana ili cunami? Elem, jedna jako pozitivna promjena: H2H postaje prebijač kravate™. Evo sad se pojavljuje vest da je krenuo na medical u London, ali da je stigla ponuda drugog PL kluba i da se odjednom premišlja. Možda je Arsenal u pitanju
Cane Vukic Prebranac Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Моја предвиђања за наредну сезону: 1. Ливерпул 2. Сити 3. Тотенхем 4. Евертон 5. Јунајтед 6. Арсенал 7. Челзи
renne Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 45 minutes ago, ArleKino said: Elem, jedna jako pozitivna promjena: H2H postaje prebijač kravate™. e pa jebi ga, sranje
Jeremija Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ali nije glavni, gol razlika i broj postignutih golova su i dalje ispred.
ArleKino Posted July 16, 2019 Author Posted July 16, 2019 1 hour ago, Jeremija said: Ali nije glavni, gol razlika i broj postignutih golova su i dalje ispred. Upravu si, nisam do kraja ni pročitao vijest, a obradovao sam se da smo napokon batalili taj trpanje-boranije-kriterij kao prvi.
number_9 Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 Ja bih dao i pare za Kutinja ako treba. Boljeg igrača koji još i poznaje tim i trenera teško da mogu da nađu.
Recommended Posts