Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2019-20

Featured Replies

Sreća za Arsenal pa sad idu na jedinu ekipu koja je gora od njih trenutno. 

• Replies 9.3k
  • Views 576.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Ovo je jebeni cirkus I sprdacina. 

Bukvalno im svima otkinuti plate i pustiti decu da igraju. Isti kurac. 

Preplacena govna I uprava. Fuj. 

Na šta smo spali. 

Kakva je prevara godinama taj Luiz, u top 3 igrača svih vremena u pogledu koeficijenta okrenute love kroz transfere i kvaliteta koji je pružao i pruža. 

7 hours ago, radisa said:

Njega prodaje frizura, ja sam ubeđen... Da je ošišan kao svaki normalan čovek, nikad ne bi napravio ovakvu karijeru, niko ga ne bi zapazio...

Istu stvar sam napisao i ja na ovoj temi. :D

Chelsea can sign players in January after having their Fifa transfer ban reduced following an appeal to the Court of Arbitration for Sport

Valjda ce pametno kupovati

Ja u Chelsea ne bih nista dirao. Odlicna su ekipa, pravo otkrovenje za mene. Taj transfer ban je nesto najbolje sto je moglo da im se desi.

Da. I Lampard pun pogodak. Ocekivao sam ih na sredini tabele u decembru :rolleyes:

uzeo bih samo sancha i mozda jos jednog napadaca i to je to. ostalo ostaviti za leto.

Uzeti Sanča, Mitra, Drogbu i Mesija

i Lesija

Meni je Lampard prijatno iznenađenje ove sezone, očekivao sam veći raspad, a oni su u borbi za LŠ, u LŠ imaju šanse da prođu dalje, a na sve to istrpeo je i sačekao dva drugoligaška klinca koji su mu isporučili traženo, i još neke šizofrenije igrača poput Alonsa, Williama, Zoume itd. Samo pametna kupnja i nema zime za Šelsi. 

Sancho 120 miliona funti trenutno, ugovor do 2022 godine, ne verujem da ce gazda bas toliko da se baci u trosak. Ovo skidanje bana moze da bude i sreca i prokletstvo za Lamparda. Do sada je odlicno radio i sa ovim sto ima, ali ako krecu da mu menadzerisu u Januaru i kvare posao igracima koje nece svasta moze da bude.

izasla je neka vest pre neki dan da sancho zeli napustiti dortmund jos sada u januaru. ne znam koliko je tacno ali nesto se sigurno desava. dortmund je uzasan ove sezone.

jos je decko i navijac chelsea.

rodgers produzio ugovor sa leicesterom do 2025.

Brighton's away PL record v 'Big 6' clubs since promotion:
LLLLLLLLLLLDLLLLW

All 4 points gained in those 17 games have come at Arsenal

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.