Jean-Luc Picard Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Sreća za Arsenal pa sad idu na jedinu ekipu koja je gora od njih trenutno.
Azdaja Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Ovo je jebeni cirkus I sprdacina. Bukvalno im svima otkinuti plate i pustiti decu da igraju. Isti kurac. Preplacena govna I uprava. Fuj. Na šta smo spali.
James Marshall Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Kakva je prevara godinama taj Luiz, u top 3 igrača svih vremena u pogledu koeficijenta okrenute love kroz transfere i kvaliteta koji je pružao i pruža.
Meazza Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 7 hours ago, radisa said: Njega prodaje frizura, ja sam ubeđen... Da je ošišan kao svaki normalan čovek, nikad ne bi napravio ovakvu karijeru, niko ga ne bi zapazio... Istu stvar sam napisao i ja na ovoj temi.
kipo Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Chelsea can sign players in January after having their Fifa transfer ban reduced following an appeal to the Court of Arbitration for Sport
dragance Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Ja u Chelsea ne bih nista dirao. Odlicna su ekipa, pravo otkrovenje za mene. Taj transfer ban je nesto najbolje sto je moglo da im se desi.
kipo Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Da. I Lampard pun pogodak. Ocekivao sam ih na sredini tabele u decembru
189- Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 uzeo bih samo sancha i mozda jos jednog napadaca i to je to. ostalo ostaviti za leto.
goofs Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 i Lesija Meni je Lampard prijatno iznenađenje ove sezone, očekivao sam veći raspad, a oni su u borbi za LŠ, u LŠ imaju šanse da prođu dalje, a na sve to istrpeo je i sačekao dva drugoligaška klinca koji su mu isporučili traženo, i još neke šizofrenije igrača poput Alonsa, Williama, Zoume itd. Samo pametna kupnja i nema zime za Šelsi.
Baldrick S. Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Sancho 120 miliona funti trenutno, ugovor do 2022 godine, ne verujem da ce gazda bas toliko da se baci u trosak. Ovo skidanje bana moze da bude i sreca i prokletstvo za Lamparda. Do sada je odlicno radio i sa ovim sto ima, ali ako krecu da mu menadzerisu u Januaru i kvare posao igracima koje nece svasta moze da bude.
189- Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 izasla je neka vest pre neki dan da sancho zeli napustiti dortmund jos sada u januaru. ne znam koliko je tacno ali nesto se sigurno desava. dortmund je uzasan ove sezone. jos je decko i navijac chelsea.
John Coltrane Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Brighton's away PL record v 'Big 6' clubs since promotion: LLLLLLLLLLLDLLLLW All 4 points gained in those 17 games have come at Arsenal
Recommended Posts