Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sreća za Arsenal pa sad idu na jedinu ekipu koja je gora od njih trenutno. 

Posted

Ovo je jebeni cirkus I sprdacina. 

Bukvalno im svima otkinuti plate i pustiti decu da igraju. Isti kurac. 

Preplacena govna I uprava. Fuj. 

Na šta smo spali. 

Posted

Kakva je prevara godinama taj Luiz, u top 3 igrača svih vremena u pogledu koeficijenta okrenute love kroz transfere i kvaliteta koji je pružao i pruža. 

Posted
7 hours ago, radisa said:

Njega prodaje frizura, ja sam ubeđen... Da je ošišan kao svaki normalan čovek, nikad ne bi napravio ovakvu karijeru, niko ga ne bi zapazio...

Istu stvar sam napisao i ja na ovoj temi. :D

Posted

Chelsea can sign players in January after having their Fifa transfer ban reduced following an appeal to the Court of Arbitration for Sport

Posted

Ja u Chelsea ne bih nista dirao. Odlicna su ekipa, pravo otkrovenje za mene. Taj transfer ban je nesto najbolje sto je moglo da im se desi.

Posted

Da. I Lampard pun pogodak. Ocekivao sam ih na sredini tabele u decembru :rolleyes:

Posted

uzeo bih samo sancha i mozda jos jednog napadaca i to je to. ostalo ostaviti za leto.

Posted

i Lesija

Meni je Lampard prijatno iznenađenje ove sezone, očekivao sam veći raspad, a oni su u borbi za LŠ, u LŠ imaju šanse da prođu dalje, a na sve to istrpeo je i sačekao dva drugoligaška klinca koji su mu isporučili traženo, i još neke šizofrenije igrača poput Alonsa, Williama, Zoume itd. Samo pametna kupnja i nema zime za Šelsi. 

Posted

Sancho 120 miliona funti trenutno, ugovor do 2022 godine, ne verujem da ce gazda bas toliko da se baci u trosak. Ovo skidanje bana moze da bude i sreca i prokletstvo za Lamparda. Do sada je odlicno radio i sa ovim sto ima, ali ako krecu da mu menadzerisu u Januaru i kvare posao igracima koje nece svasta moze da bude.

Posted

izasla je neka vest pre neki dan da sancho zeli napustiti dortmund jos sada u januaru. ne znam koliko je tacno ali nesto se sigurno desava. dortmund je uzasan ove sezone.

jos je decko i navijac chelsea.

Posted

rodgers produzio ugovor sa leicesterom do 2025.

Posted

Brighton's away PL record v 'Big 6' clubs since promotion:
LLLLLLLLLLLDLLLLW

All 4 points gained in those 17 games have come at Arsenal

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...