Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

@kipo

Kad toliko fali MekTomini zamisli koliko fali Pogba. Fred i Pereira u centru su prevelika rupa. Mada i pored svega mi nije jasno kako Matic nema mesta u 11 u bilo kojoj rotaciji?!

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Kad toliko fali MekTomini zamisli koliko fali Pogba. Fred i Pereira u centru su prevelika rupa. Mada i pored svega mi nije jasno kako Matic nema mesta u 11 u bilo kojoj rotaciji?!

Matic je ocigledno otpisan kod Olea, vjerovatno ima neka svadja iza kulisa. Razumljivo da ga se proda u januaru i uzme neka kinta, ali ludilo ne koristiti ga kad ti nikakav Pereira drzi sredinu. Bila je i neka povreda. A Pogba je bogotac - kad mu se igra, inace bude goli prosjek. Vec sada se moze reci da je bila greska ne prodati ga i srediti vezni red pred sezonu (Rajs/ Medison npr :rolleyes:)

Posted
1 hour ago, Meazza said:

Crni Murinjo, mukica. :lolol:

Šta mukica, planski napakostio Junajtedu, da ne šutnu Olea :D

Posted (edited)

ELDBuC3WwAEhZ63.jpg

bas sad pred nasu utakmicu

Edited by 189-
Posted
19 minutes ago, 189- said:

ELDBuC3WwAEhZ63.jpg

bas sad pred nasu utakmicu

Šaćiri penicilin za portugalske fudbalske trenere u PL 

Posted

Iritantno je koliko se sudije oslanjaju na VAR :isuse:

Posted
55 minutes ago, radisa said:

@ArleKino

Si živ?

Jesam.

Ne znam šta bih rekao. Ono, imam dojam da igrači kontaju da je jedini način da uđu u klupsku historiju tako što će ispasti. Nemam objašnjenja za ovo što se igra. Ljungberg bukvalno ništa novo ne nudi, bar neku svježinu kao Solskjaer u Unitedu kad je došao. 

Jedino što moram reći da ne znam da sam gledao goreg igrača od Davida Luiza. Jednom će neko robijati za njegove transfere.

Posted
35 minutes ago, ArleKino said:

Jedino što moram reći da ne znam da sam gledao goreg igrača od Davida Luiza. Jednom će neko robijati za njegove transfere.

Njega prodaje frizura, ja sam ubeđen... Da je ošišan kao svaki normalan čovek, nikad ne bi napravio ovakvu karijeru, niko ga ne bi zapazio...

Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Nemam objašnjenja za ovo što se igra. Ljungberg bukvalno ništa novo ne nudi, bar neku svježinu kao Solskjaer u Unitedu kad je došao. 

Brt, Solsker je imao bogaoca rezultata, koliko bese utakmica vezao, pa nakon svega, a uz drla kdrovska resenja, opet mami neke rezultate i mozda, ko zna, izmami ponovo onaj stari, jebozovni Junajted, znam da precesto korstim zapete,

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...