Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kud bi sad mogao Poch? Ne vjerujem da će u Arsenal (ipak je vodio Spurse), ne vjerujem da će u Barcu (vodio je Espanyol gdje je i igrao). Meni je nekako najrealnija opcija za njega uvijek bio PSG gdje je igrao, gdje bi rutinski osvojio ligašku titulu i gdje bi, možda, bio faktor da napokon postanu prepoznatljivi i u Evropi no vidim da ove sezone i Tuchel radi posao.

Inače, predzadnji osvajač trofeja sa Tottenhamom je George Graham (Liga-kup 1999), igračka i trenerska legenda Arsenala.

Posted

Bajern, plus ovo što si napisao za PSŽ.

Ili Real ako su pametni da se reše ćelave prevare.

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Bajern, plus ovo što si napisao za PSŽ.

Ili Man City ako su pametni da se reše ćelave prevare.

Može i ovako. :fantom:

Bila bi fora da preuzme Bayern pa istambura Tottenham u Ligi prvaka. :D Onda kaže: "U prvoj smo ih razbili 7-2, u drugoj 3-0, prejaki smo za njih."

Posted
4 minutes ago, ArleKino said:

Bila bi fora da preuzme Bayern pa istambura Tottenham u Ligi prvaka. :D Onda kaže: "U prvoj smo ih razbili 7-2, u drugoj 3-0, prejaki smo za njih."

Jebiga, Oks je to uradio prvi kada je prešao u Liverpul neposredno posle pobede Liverpula nad Arsenalom 4-0.

Kako beše "Pobedili smo Arsenal 4-0 u prošloj, nadam se da ćemo tako da nastavimo" :lol:

Posted
7 minutes ago, copkillah said:

Jebiga, Oks je to uradio prvi kada je prešao u Liverpul neposredno posle pobede Liverpula nad Arsenalom 4-0.

Kako beše "Pobedili smo Arsenal 4-0 u prošloj, nadam se da ćemo tako da nastavimo" :lol:

Tako se govorilo mada mislim da nije baš toliki vo. :D

Posted

Son is going to wish he was called up to the South Korean army with all the defensive drills he is about to endure.

Posted

:lol:

tottenham 4. 12 igra u unitedu a 22.12 ceka chelsea. 

Posted

Son ce pokrivati Rouza na beku. Ima li negdje da je Murinjo komentarisao Lampsov Celzi?

Posted

Ta tekma na Old Trafordu će biti cirkus.  Ako ih dobije, ne bi me čudilo da zarati sa celim stadionom. Jedva čekam 😁

Posted (edited)
1 hour ago, number_9 said:

Ta tekma na Old Trafordu će biti cirkus.  Ako ih dobije, ne bi me čudilo da zarati sa celim stadionom. Jedva čekam 😁

Budite spremni za Mouovovljevljevo stavljanje ruke na uho i mahanje srednjim prstima pred očima Eda Woodwarda dok Sonara slavi gol za 1-4.

Edited by ArleKino
Posted
4 minutes ago, ArleKino said:

Budite spremni za Mouovovljevljevo stavljanje ruke na uho i mahanje srednjim prstima pred očima Eda Woodwarda dok Sonara slavi gol za 1-4.

To ti pričam. 😀

Posted
6 hours ago, ArleKino said:

Мислим да је Бајерн најреалнија опција. У Манчестеру су превише глупи за тако нешто а у Шпанију не вјерујем да ће.

Posted

Pa da je bilo letos to pitanje gotovo siguran sam da bi zavrsio u Juve-u, sada ne. Bayern najrealnije kao sto rekoste.

Nego sad onako kad pricate o bunkerima Mourinho-a zapazih da je njegov Real u drugoj sezoni dao 121 gol i dan danas vazeci rekord Primere, to mi deluje kao da je bilo u proslom veku. biggrin.png

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted
10 hours ago, Weenie Pooh said:

"Mourinho" i "zabavno" ne idu u istu rečenicu. Biće ti zabavno™ kad Klopp ode tamo i odigra herojskih 0-0...

Драће га Клопара ка'Муса јарца. Ово је збиља један од бизарнијих потеза Ливија. Он и Специјани не деле ништа гледе фудбалске философије...

Posted
9 hours ago, porucnik vasic said:

Драће га Клопара ка'Муса јарца. Ово је збиља један од бизарнијих потеза Ливија. Он и Специјани не деле ништа гледе osvajanja trofeja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...