MiddleClass Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Milo mi je sto ce Ole ostati upamcen kao najgori trener u istoriji Junajteda.
Mindaugas Žukauskas Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 5 hours ago, Weenie Pooh said: Šta bi sa onom praksom da se ne maše momentalno ako nisi siguran, tj. da se ostavi da VAR poništi eventualni gol iz ofsajda? Zar je ovaj pomoćnik bio siguran da je ofsajd, iako je direktno ispred sebe imao glavatog Maguirea? Praksa je i dalje tu, samo što je čovek mislio da je očigledan ofsajd. Jbg, velika je to brzina, a nama na usporenom deluje kao laka odluka. U svakom slučaju, kevin prijatelj i pomoćnici bi trebali dobiti po ušima za ono sinoć.
ArleKino Posted October 1, 2019 Author Posted October 1, 2019 9 hours ago, MiddleClass said: Milo mi je sto ce Ole ostati upamcen kao najgori trener u istoriji Junajteda. Pa mora biti kad mu je Mourinho ostavio haos. Još tri-četiri prelazna roka sezone i Ole će to sve zategnuti.
Milošica Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Dokle više...Šteta što se stalno povređuje,meni je on TOP 5 na svetu kada je na vrhuncu.
Mercuzzio Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) Bernardo Silva će biti kažnjen zbog tvita u kome zajebavao Mendija. Do 6 utakmica kazne... Edited October 2, 2019 by Mercuzzio
ArleKino Posted October 2, 2019 Author Posted October 2, 2019 Klopp otvorio šampanjac, Weenie pije onaj dječiji jer mu vjera ne dozvoljava, a Pep se hvata za glavu što ostaje i bez KdB-a i Silve. Mada, ja bih Pepu dao 10 utakmica kazne za debilnu odbranu Silve.
Calavera Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 tu pise samo da bi mogao da dobije do 6 tekmi kazne, nije zvanicno nista jos.
Recommended Posts