Jean-Luc Picard Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Nerešeno u Bornmutu je dobar rezultat za svakog ko se ne zove Liverpul ili Mančester Siti. Moglo je bolje, a moglo je i gore. Deluje da smo bili bliže pobedi ali kad gubiš 2-1 u drugom i bod je OK.
Baldrick S. Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 (edited) 25 minutes ago, John Coltrane said: Naravno ovi iz FM su jedva docekali gol Lorisa kao "dokaz" kojim podupiru one bag golove u ranu zimu. Ali bukvalno jebeno preslikan gol Kad pomenu FM, po prvi put u istoriji francize jedan klub iz PL dobija special edition. Arsenal A sto se tice bagova to Miles iskopava greske igraca iz Litvanske 6te lige da opravda realnost igre i tako pljune u lice svima koji rade risrch, programiranje i testiranje. Edited September 28, 2019 by Zlurad
ArleKino Posted September 28, 2019 Author Posted September 28, 2019 2 minutes ago, Zlurad said: Kad pomenu FM, po prvi put u istoriji francize jedan klub iz PL dobija special edition. Arsenal A sto se tice bagova to Miles iskopava greske igraca iz Litvanske 6te lige da opravda realnost igre i tako pljune u lice svima koji rade risrch, programiranje i testiranje. Zar nije Arsenal to imao još 2008?
Baldrick S. Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Mislim da nije. Ove godine izlazi normalna verzija i special edition. Ne secam se da je tako nesto izlazilo ranije
John Coltrane Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Votfordu su bili sponzor, kad smo vec kod "protekcije" na FM. Inace moze i MJ i bilo ko da pravda te bagove izvalcenjem RL situacija, ali je sramotno da se iste greske ponavljaju iz sezone u sezonu.
Baldrick S. Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Votfordu su i dalje sponzor, zvanican. Koliko znam uz kintu im daju i celu otkljucanu bazu. Ove godine ce Arsenal da plati da bi bio na naslovnici i da ima bredniran logo, igrace. Sto je uz sve graficke dodatke jedan apsolutno besmisslen potez, koliko god para platili. A jebiga, veruj mi kad ti kazem da pokusavaju da poprave sve sto mogu ali postoje drugi problemi o kojima ne mogu da pricam da ne bi povredio non disclosure agreement.
John Coltrane Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Mislio sam da nose FM na grudima, bili su im takvi dresovi u Championshipu pre par sezona.
Baldrick S. Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Da, da. Wotfordu su zvanici sponzor. Mislim da sad nose fm na rukavu a ima ih i na panou za konferencije a Miles je nesto u klubu. Vidim mu po instagramu da je stalno gore u VIP lozi.
John Coltrane Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Jeste Pikford primio u svoj ugao ali sta je zaboga radio Delf?! Nije stajao u zidu, skocio da blokira rasirenih nogu
ArleKino Posted September 28, 2019 Author Posted September 28, 2019 Nego, kad smo kod raširenih nogu...
Recommended Posts